Menu Premium
Loading...

Premium: Retro is the new black

13/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We horen het de oudere generaties al vaak genoeg zeggen; “vroeger was alles beter”. Nu zijn we ook op gaming gebied in dat tijdperk aangekomen, waar de eerste consoles al tijden terug zijn uitgekomen met de pixelige, sidescrolling stijl waar Boris, Steven en JJ zo van hebben genoten. Aan de hand van de Classic Nintendo Mini is deze discussie ontstaan in deze Premium: Retro is the new black.

Zoals gepland is de Classic Nintendo Mini (de nieuwe in het leven geroepen NES) op 11 november uitgebracht, maar helaas niet voor iedereen zijn of haar Sint Maarten cadeau door slechte leveringen vanuit Nintendo. Waarom is dit retro item zo goed in de smaak gevallen bij het publiek? Gaan we dit vaker zien door bijvoorbeeld Sega? Het verlangen van het publiek om hun oude tijden op de console van vroeger te beleven groeit naarmate de technologie steeds een stap verder gaat. Niet iedereen zal evenveel de oude games willen spelen als de echte diehard gamers, maar willen dit soort items ook graag hebben als verzamelstuk.

Van welke vervallen consoles zouden jullie graag een nieuwe versie van willen zien en welke games zou je nog een keer willen herbeleven? Laat het achter in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch