Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Boris pakt JJ aan, esportsgekte in Korea en VRDays EU

17/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Premium-service van Gamekings loopt prima. Dat doet ons goed en stelt ons in staat om steeds meer mooie content over games en geek culture te maken. Maar er kunnen natuurlijk nog vele nieuwe Premium Bazen bij. Join the club, des te meer des te beter. Veel kijkers gaven aan dat ze graag een wat beter beeld zouden willen krijgen van de Premium content die wij maken. Onder het motto ‘u roept, wij draaien’, vertelt JJ voortaan elke week in het weekend wat er de afgelopen zeven dagen voor bazige Premium content  is gemaakt. We laten daarbij natuurlijk een aantal toffe fragmenten zien. Jouw keuze om ons te supporten. wordt dan nog makkelijker.

Je moet niet aan Boris zijn kindje, Battlefield, komen

Deze week boodt zes Premium items met een kleine vier uur aan content. Zo ging Boris met Koos en JJ een felle in depth discussie aan over Battlefield V. Iedereen weet dat Battlefield Boris zijn kindje is en als daar ook maar iemand aan komt, dan is het aan. Koos en JJ moesten zich schrap zetten om in deze felle discussie overeind te blijven. Ook de in-depth discussie over Hitman 2 was pittig, aangezien Boris de opzet van dit nieuwe deel uit de franchise meer pruimde dan JJ en Skate. En die verschillende smaken die op elkaar klappen, dat is nu exact wat Gamekings is en wat het platform uniek maakt. Waar andere media één uniforme mening hebben, daar zie je bij ons meerdere meningen geventileerd, zoals dat ook het geval is bij de community. En verschillende meningen betekent meer discussie. En meer discussie betekent toffere content.

Maar we gaan ook de deur uit. Neem bijvoorbeeld onze stagiair Yun, die op eigen kosten naar Zuid-Korea afreisde om daar de finales van het WK League of Legends bij te wonen. Hij pakte daar twee weken lang zijn telefoon om JJ en Sjaak in de studio te kunnen laten zien hoe groot esports is in dat land. En je weet niet wat je ziet. Check dus snel dit item om te zien wat Premium Bazen deze week allemaal voor moois voorgeschoteld krijgen.

Ben jij nou nog geen Premium baas? Check dan even via deze link hoe je ons verder kunt supporten.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch