Menu Premium
Loading...

Premium Recap: X05, E3 Director’s Cut en Eindejaarsinterviews

22/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de laatste Premium Recap van dit jaar aangezien de complete volgende week wat Premium betreft bestaat uit die fijne, lekker lange, Eindejaarsinteriews. Tien stuks: negen geinterviewd door Melle en eentje vanuit Bennekom aangezien Kevin helaas vanwege zijn werk de afgelopen week niet naar de studio kon komen. Maar we willen jullie zijn relaas over 2018 niet onthouden en dus namen we het in Bennekom op. Tine fijne interviews dus die je heerlijk bij de open haard met een glaasje goede whiskey kunt bekijken en beluisteren.

Wat was de film van 2018 volgens Jelle & Melle

Maar goed, nu eerste deze week. Wat hadden we allemaal voor moois klaar staan  voor de vele Premium Bazen die ons maand-in-maand-uit steunen. Bijvoorbeeld een hele dikke !@#$%, dit keer met Koos, over onder andere de PS4 Pro stunt van Game Mania, de ‘gele hesjes’ opstand tegen Blizzzard en de gesponsorde plakplaatjes van Capcom. We plaatsten dik een uur aan verhitte discussie op de site tussen film-fans Jelle & Melle. Want wat was nu precies de beste film van 2018? Of ze er uit gekomen zijn? Moet je even kijken. Dit verraden is de helft van de fun van dit item weggeven.

In deze Premium Recap tonen we echter andere fragmenten. Een fragment bijvoorbeeld van de mini-docu over het grootste en meest belangrijke game-event wat ooit in Nederland heeft plaatsgevonden: X05, oktober 2005 in Amsterdam. Was dit het hoogtepunt van Microsoft aanwezigheid in de games-industrie? We hebben ook een mooie directors cut gemaakt van de E3 footage die we nog over hadden. En die aangevuld met de leukste scenes uit de items die al online hebben gestaan. Schone onderbroek bij de hand houden. En tot slot het eerste Eindejaarsinterview wat online komt te staan. En dat is zoals altijd die met Skate. Kortom., er was weer volle bak content voor de Bazen. En dat verdienen ze ook, want zonder hun steun kunnen we ons werk niet doen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch