Menu Premium
Loading...

Premium Recap: WK Tekken, Rusty Lake en 2018 vs 2017

15/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn mooie tijden voor de Premium Bazen. De content komt ze met bakken tegemoet en dan moeten de Eindejaarsinterviews nog komen. Volgende week vrijdag staat het eerste interview gepland. Dat je het weet. Maar deze recap gaat natuurlijk over wat er deze week allemaal te zien was op Premium. En dat was een hoop. Items over entitlement, de populaire ‘Peepshow’ (dit keer met Skate in plaats van Boris die geniet van een welverdiende vakantie) en Boris en JJ die samen de beste en slechtste publisher van het jaar kiezen. Altijd leuk. Maar we gaan in deze recap voor drie andere Premium items.

We worden het niet eens welk jaar een beter gamejaar was: 2017 of 2018

Het eerste item wat we je willen voorstellen is het item over het gamesjaar 2018. Was dat beter of slechter dan 2017? Skate, Koos en JJ zijn gaan zitten en we kunnen nu al verklappen dat ze het niet met elkaar eens konden worden. Smaken verschillen nu eenmaal. En bij Gamekings doen we niet aan uniformiteit. Iedereen bepaalt zelf wel wat hij wel en niet tof vindt.

De laatste twee items die we in deze recap tonen zijn de twee mini-docu’s die JJ heeft geschoten. De eerste betreft een item over Rusty Lake. Een developer uit Nederland, bestaande uit twee man, die met een best oud gameplay principe, namelijk Point & Click, wereldwijd succes behaalde. Een bizar verhaal dat inspiratie kan geven aan iedereen die een droom heeft om ooit een succesvolle game te maken. De andere mini docu hadden we vorige week al aangekondigd, maar werd verschoven aangezien het nog wat editwerk nodig had. Het betrof JJ’s onderzoek naar de fighting scene tijdens het WK Tekken 7 in Amsterdam. Ook dit levert weer prachtige beelden op. Een mooie week dus weer voor de Premium Bazen. Blijf ons supporten! En volgende week dus de start van de Eindejaarsinterviews.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch