Menu Premium
Loading...

Premium Recap: JJ in Rotterdam, Filmkings en !@#$% Activision Blizzard

24/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was weer een bazige week voor alle Premium bazen. Elke week komen er weer nieuwe premium-bazen bij en daar zijn wij blij mee, want het geeft ons de kans om nog meer vette Premium en natuurlijk non-Premium items voor jullie te maken. Voor iedereen die nog niet zeker weet wat je nou allemaal krijgt met Premium hebben wij de Premium Recap in het leven geroepen. Het is heel simpel, JJ selecteert een aantal toffe fragmenten uit de Premium-content van deze week en zet ze op een rijtje. Dus check even de Premium Recap en als er nou iets voorbij komt wat jou aanspreekt, zie je hier hoe jij een bazige baas kan worden!

Rotterdam in Battlefield V

Zoals je waarschijnlijk al wist is Rotterdam één van de maps speelbaar in de multiplayer van Battlefield V. We kregen op de redactie een gouden-tip van een Premium-baas om eens te gaan kijken of de echte gebeurtenissen in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog wel overeenkomen met de versie van DICE in Battlefield V. Daarom is JJ naar Rotterdam gegaan om samen met WOII historicus Gertjan van de Velden een geschiedenislesje te geven over de Rotterdamse WOII historie. Heeft DICE het goed gedaan of gaan ze af als een gieter?

!@#$% Activision Blizzard

!@#$% is een nieuwe versie van het oude vertrouwde “De Kwestie”. In dit item buigen Boris en JJ zich over alle gebeurtenissen van de afgelopen week binnen de game-industrie. Er wordt gediscussieerd over van alles en nog wat zoals de beslissing van Sony om de E3 van 2019 over te slaan en de perikelen bij Activision Blizzard. De heren geven hun mening, achtergrondinformatie en vertellen verrassende anekdotes. Als je op zoek bent naar een kijkje achter de schermen bij alles wat er gebeurd in de game-industrie, is dit het perfecte item voor jou!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch