Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Teabagging in Super Smash & Koos in the air

19/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weekend en dat betekent dus tijd voor een nieuwe Premium Recap. Hierin krijg jij een kijkje in de items die wij speciaal voor onze Premium bazen maken. We blikken terug op alle vette Premium content die deze week te zien was op Gamekings.tv en kijken ook alvast naar een voorproefje van wat er komen gaat.

Teabagging past niet in de wereld van Nintendo

Één van de meest populaire rubrieken bij ons is op dit moment !@#$%. De ongegeneerde show van Boris en JJ wordt goed bekeken, en mensen zijn er dol op. Omdat jullie het tof vinden, en omdat er gewoonweg heel veel nieuws is om te bespreken, hebben we deze week niet één maar twee !@#$% afleveringen voor jullie. En dat zou zomaar vaker kunnen gaan gebeuren. Want als er genoeg is om over te zeiken, dan doen we dat ook lekker. Deze week is het de beurt aan Nintendo. In Super Smash Bros. Ultimate is er de mogelijkheid om te ‘taunten’. Het is en blijft een vechtspel. Dan wil je gewoon laten zien wie de baas is en zo nu en dan je tegenstander dissen. Maar dat kan nu helaas niet meer, althans niet online. Het is volgens Nintendo respectloos en niet iets wat past in hun wereldje. Maar je moet toch wat als speler. Daarom zijn spelers nu massaal aan het teabagging.

Koos de Piloot

Deze week zijn Koos & Jelle afgereisd naar Lelystad om Ace Combat 7: Skies Unknown te spelen. Maar daar blijft het niet bij. Zij gaan ook in een echte vliegtuig vliegen. Helaas niet in een echte F16 want dat mag niet. Maar wel in een vliegtuig die F16 piloten gebruiken tijdens hun training. Wat sommige mensen niet weten is dat Koos & Jelle allebei ooit een piloten opleiding hebben gevolgd. Heeft hij zijn ontbijt binnen weten te houden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch