Menu Premium
Loading...

Premium Recap over tweedehands games, Bioware en de Epic Store

06/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zit JJ weer in zijn eentje, en dat kan maar 1 ding betekenen! Hij gaat de mooiste premium items met je door nemen!

De instortende markt van tweedehands games

De verkoop van tweedehands games blijft aanzienlijk, maar de recente daling is zeker niet tijdelijk. Mensen kopen nog steeds tweedehands games, er is nog steeds een actieve community van consumenten die klassieke titels oppikt die eerder van iemand anders waren. Maar de inruileconomie, daar gaat het een stuk minder goed mee. Professionele winkelketens zoals GAME, CEX en GameStop, die je spellen innemen en je krediet geven voor de volgende. Krediet/punten van je gamewinkel waarmee je weer een nieuwe game kan aanschaffen. Koos en JJ bespreken de veranderingen.

Het drama van Anthem en de leugens van EA

Anthem had niet eens Anthem moeten heten. Wat vinden Koos en JJ daarvan? Slechts enkele dagen voor de jaarlijkse E3-conventie in juni 2017, toen de legendarische studio BioWare haar nieuwste game zou onthullen, was het plan om met een andere titel te gaan: Beyond. Ze hadden zelfs Beyond T-shirts voor het personeel uitgeprint. Maar minder dan een week voor de persconferentie kwam het bericht dat het veiligstellen van de rechten op het handelsmerk te moeilijk zou zijn. Beyond was een naam die tekenend was voor de game, je zou buiten de muren van je fort gaan en de gevaarlijke wildernis in duiken. Anthem was een naam die niet eens echt bij de game paste. Deze feiten en meer is naar buiten gekomen dankzij een publicatie van KotakuNegentien mensen van de studio deden anonieme uitspraken. 
Het gehele verhaal van Kotaku kun je hier checken: Klikerdeklik! 

Pitchford is gezeik over Epic Store exclusiviteit zat

Bethesda heeft aangegeven dat ze tijdens hun persconferentie op de E3 geen beeld gaan laten zien van Elders Scrolls 6 en Starfield. Is dit omdat ze hebben geleerd van vorig jaar? Willen ze niet langer games die nog jaren van ons verwijderd zijn, te vroeg hypen? En wat gaan ze dan laten zien? Alleen Doom Eternal? En dan Borderlands 3. Er is beef tussen gamers en Gearbox omdat de PC-versie mogelijk exclusief naar de Epic Store gaat. Gearbox-baas Randy Ptichford is klaar met het gezeur en heeft een stevige tweet de wereld in geslingerd. Wat vinden we van die tweet en zijn mening? Heeft hij punt of moet hij nu juist stoppen met zeiken… Boris en JJ barsten los!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch