Menu Premium
Loading...

Premium Recap over Tering Harde Week, The Division 2 en Gears of War

23/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

He! Daar is JJ weer! Hij neemt weer eens de week met je door, maar dit keer gooit hij het over een andere boeg. Kan je dat aan? Zo vlak voor het weekend? Want hij heeft wat moois voor je in petto! Zoals Gears of War, The Division 2 en..

De tering harde week

Skate leeft ervoor, moeilijk games zoals Sekiro die natuurlijk op 22 maart uitkwam. JJ vind het ook leuk, maar is ook bang om er honderden euro’s aan controllers door te slopen. Volgende week staat dan ook helemaal in het kader van de moeilijke games! Met op dinsdag de discussie en korte review van Sekiro! Steven is er natuurlijk bij. Op woensdag is er een item over de moeilijkste games ooit gemaakt. Op donderdag hebben we Ninja Gaiden in Play Je Deze Nog? Wat een moeilijk spel was dat toch ook! Koos en Skate deden hun best. Ook gaan Skate en Steven bepalen welke game van From Software ze het beste vinden. Op Zaterdag knallen we door met Outward. Om op zondag nog eens af te sluiten met de allerbeste From Software game. Dit naast natuurlijk de gebruikelijke items.

The Division 2 Discussie

Het jachtseizoen is geopend en we jagen op looter-shooters! Anthem heeft al een poging gewaagd, maar kwam niet sterk uit de veren. Nu is het de beurt aan Ubisoft om te laten zien hoe je een spel als dit uitbrengt. JJ, Daan en Koos hebben gezamenlijk al heel wat uurtjes in de wereld van Division 2 zitten en bespreken hun conclusies in het de Division 2 Discussie: “Een looter-shooter die werkt”!

Play Je Deze Nog: Locust knallen en zagen in Gears of War

JJ gaat zoals jullie weten wel eens naar de sportschool. Maar of hij daarmee zo breed kan worden als Marcus uit Gears of War? Dat is nog maar de vraag. Samen met Skate duikt hij terug in de wereld van guns met kettingzagen, spierballen en liters rond spetterend bloed in een grauwe wereld. Waarom speelde de game een grote rol in het game gerelateerde leven van Skate en JJ? Het was in die tijd next-level, we duiken terug in de tijd, met Play Je Deze Nog: Gears of War!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch