Menu Premium
Loading...

Premium Recap over Steam VS Epic, Koken met Jelle en Vietnam films!

13/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit op de bank, voor een Premium recap. Ga lekker kijken en kom erachter wat voor een mooie Premium items er deze week zijn. We gaan het hebben over Vietnam films, Epic VS Steam en Jelle gaat koken!

Epic Games Store versus Steam: Wie wint de strijd om de PC gamer?

In de linkerhoek staat de new kid on the block, namelijk de Epic Games Store! In de rechterhoek staat veteraan Steam. Wij gaat dit epische gevecht winnen? Koos, JJ en Steven zijn de scheidsrechter en proberen deze titanen in een eerlijk gevecht tegen elkaar te laten strijden. Wie komt er als gedoodverfde winnaar uit de bus? Ga gauw kijken! Steven,Koos en JJ zitten namelijk voor je klaar achter de laptop, en gaan dit gevecht eens streng begeleiden.

De Epic Games Store is dan wel de nieuwkomer, maar geeft gelijk een high-kick door met veel (grote) games een exclusieve deal te sluiten. Want ja, zijn games niet gewoon het allerbelangrijkste? Steven pakt de laptop erbij en laat je zien hoe de lay-out van de digitale spellen winkels eruit zien. Wel missen er nog behoorlijk veel features in de Epic Games Store. De filosofie achter de store is anders dan dat dat bij Steam is.

Deze Vietnam films moet je gezien hebben

Hou je eigenlijk alleen maar van Dinsey films? En wil je liever helemaal geen geweld in films zien? Vette pech! Van Koos moet je namelijk alle Vietnam films kijken. Het zijn absolute must-see-films! Jelle kan zijn eigen Vietnam shirt niet aan in het land. Hij durft dat namelijk niet. Maar Koos die gaat het aan de plaatselijke inwoners vragen. Dat wordt natuurlijk lachen en kun je sowieso gaan checken tijdens de streams van ons premium avontuur. Casualties of War, Full Metal Jacket. Ze komen allemaal langs!

Moet Koos kotsen?

Kokkerelen met Jelle! Gaat Koos moeten kokhalzen van de gerechten die Jelle gaat maken? Of wordt het lekker Vietnamees streetfood? We gaan het zien in de allereerste kokkerellen met Jelle!

Laat weten wat je van de Premium items vind! Wat kan beter? Wat is geweldig? Drop ook je vragen over de items hieronder in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch