Menu Premium
Loading...

Premium Recap over sitevernieuwingen en Mocro Maffia

09/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer zaterdag dus we hebben natuurlijk weer een nieuwe Premium Recap. Deze keer niet met JJ zoals we gewent zijn, maar met Jelle en Koos. En natuurlijk met andere mensen op de bank wordt meteen het roer omgegooid. Je krijgt maar liefst een Premium Recap van pak hem beet 25 minuten. Niet alleen omdat deze twee lang kunnen praten maar ook omdat de clipjes langer zijn dan normaal.

Sonic lijkt op een harige blauwe Usain Bolt met een mascotte masker op?

We hebben een stukje van de E3 vergelijking. We zien namelijk dat games op de E3 presentaties vaak veel verschillen van de uiteindelijke game. Soms op een positieve manier en soms in negatieve zin. hier gaan we het uitgebreid over hebben met de nodige voorbeelden. Ook hebben Jelle en Koos een nieuwe Filmkings opgenomen want ze hebben weer flink wat films gekeken. Zo gaan ze het hebben over de nieuwe Sonic film en hoe Sonic er uit gaat zien in deze film. Daar zijn de meningen namelijk nogal over verdeeld. Zo vind Koos hem meer op een blauwe versie van Usain Bolt lijken met een mascotte masker op.

Boris gaat in gesprek met Wouter Laumans.

Verder krijg je een stukje van de nieuwe Nerd Culture te zien en deze week is bij Boris te gast Wouter Laumans. Hij is misdaadjournalist en de schrijver van Mocro Maffia. Hij en Boris kennen elkaar al langer en hebben een tof gesprek over wat Wouter allemaal gedaan heeft. Zo hoor je bijvoorbeeld hoe zijn interview met Martin Kok uiteindelijk niet afliep zoals hij had gewild. Het interview is namelijk nooit doorgegaan.

Last but not least kondigt Jelle aan dat je volgende week vrijdag vanaf 12 uur zeker live moet mee kijken op Twitch.nl/gamekings. Want dan kondigt Gamekings hun nieuwe premium adventure aan en hoor je waar deze trip naartoe gaat.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch