Menu Premium
Loading...

Premium Recap over Premium Adventure, From Software en PGR

17/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer een week achter de rug, en wat een week was het weer! Vol met mooie premium content voor de Premium Bazen. In deze video nemen we de week met je door en zo krijg je mee wat voor content je met premium zou kunnen checken.

Premium Adventure!

Vrijdagmiddag kon je vanaf 12 uur meegenieten op Twitch van de aankondiging van onze nieuwe grote Road Trip. Schrijf het in je agenda, schrijf het op je hand, schrijf het op iemands voorhoofd, want we gaan naar Bangkok & Vietnam! En daar moet jij natuurlijk bij zijn! Het gaat een avontuur worden vol gezelligheid, games, biertjes, eten en dat wil je niet missen.

Skates onvoorwaardelijke liefde voor From Software

We weten het allemaal en we kunnen het niet vaak genoeg blijven zeggen: vrijdag 22 maart aanstaande komt Sekiro: Shadows Die Twice uit. Ongetwijfeld een meesterwerk van de Japanse studio From Software. Want wees eerijk: hebben die mensen ooit een game gemaakt die niet goed was? Afgezien van dat VR-uitprobeersel dat we uit ons geheugen hebben gewist…. Nee dus. Vandaar dat Skate deze studio voor hem op de allerhoogste troon der game-development heeft gezet. Wat zij maken is voor hem pure game-kunst. Visueel, maar vooral gameplay-wise. En dat mag de hele wereld weten.

Project Gotham Racing

Koos nam een mooi oud spelletje mee voor Play Je Deze Nog? En daar kon JJ wel van meegenieten. De twee mannen zonder rijbewijs kropen achter het virtuele stuur om deze inmiddels aardig verouderde racing game te checken. In het item kun je zien hoe dat beviel en wat ze er, zoveel jaren later, van vonden!

Natuurlijk kun je al je vragen over de items, premium in het algemeen of iets totaal anders hieronder in de comments kwijt. Daarnaast kun je ons altijd brieven sturen voor brievenmaandag. Een Tweetje of een post in Discord mag natuurlijk ook.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch