Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Nintendo Labo VR, Avengers: Endgame en Controllers

04/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was weer een extra mooie week voor onze extra bazige premium bazen! Met het in elkaar zetten van de Nintendo Labo VR, de review van Avengers: Endgame en een special over controllers.

Lekker vouwen met Nintendo VR Labo

Voor de knutsel opdracht staan zo’n 30 minuten tot een uur. Gaan we dan echt een vol uur naar die knutselende mannen moeten kijken? Of zullen ze dit klusje toch sneller klaren? Het is natuurlijk stiekem ook wel een beetje voor kinderen, toch? Als je naar de lengte van de video kijkt kun je stellen dat t snel is gelukt… Of mislukt natuurlijk! We pakken flink wat karton en gaan lekker vouwen en daar moet iets moois uit komen! Of gaat het toch helemaal mis…

In deze review geen Avenger spoilers

Verschillende generaties maken hoogtepunten mee die vast worden gelegd in het grote boek van de geschiedenis. Deze momenten tekenen en beïnvloeden de mensen van de generatie die het heeft meegemaakt. Momenten zijn onder andere de Tweede Wereldoorlog, de Griekse Oudheid, de koude oorlog en velen meer. Voor onze generatie is zojuist zo’n moment aangebroken, Want Avengers: Endgame is uitgekomen. Koos en Jelle waren getuigen van dit moment en vertellen hun verhaal in de Avengers: Endgame Review “Geen spoilers in deze video”

Spoilers is echt een term van de laatste tien jaar, want hoe durf je het einde weg te geven van verhalen zoals Avengers, Star Wars en Game of Thrones? Het is zo moeilijk spoilers te vermijden, dat Jelle en Koos deze review opnieuw moesten beginnen, want ze spoilde de dood van een karakter. Wat leuk was voor de leden van de redactie die de film nog niet hadden gezien. Daarom kan je verzekerd worden dat deze review spoiler vrij is.

Je controller helemaal aanpassen, maak het special

We kregen deze week een pakketje en een wel heel fijn pakketje, het was namelijk de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller. Dat is een hele mond vol, maar wat maakt deze controller nou eigenlijk zo speciaal? En is de controller beter dan de gewone PlayStation 4 controller? Tijd voor een controller special! JJ en Koos barsten erover los.

JJ is gewend om gewoon met de PlayStation controller te spelen. En die heeft gewoon alles wat je nodig hebt. Maar toch komt de madness van de PC over naar de controllers. Is dat wel nodig? Koos wil wel een snellere controller vanwege het feit dat de button layout kan worden aangepast naar een Xbox layout. Want wat lijkt die Nacon op de Xbox One controller. Er zijn wel controllers tot 200 euro te verkrijgen. Hoe duur zou jij het maken? Je kunt natuurlijk ook met muis en toetsenbord gamen, maar sommige mensen maken daar alleen hun boekverslagen op.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch