Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Metro Exodus Hype, $2 Smiley & Play Je Deze Nog

26/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weekend en dat betekent dat JJ alle vette Premium content met jullie gaat doornemen in de Premium Recap. In de Premium Recap heeft hij een aantal fragmenten klaar staan die hij graag met alle kijkers wilt delen. Met name de kijkers die nog geen Premium hebben. Want de Premium bazen hebben de meeste clipjes natuurlijk al gezien. Daarom hebben wij ook een kleine sneak-peek van een Premium item die nog komen gaat in de Premium Recap.

Play je deze nog?

We hebben een gloednieuwe oude rubriek hier bij Gamekings. Het zijn twee rubrieken samengevoegd in één. ‘Play Je Deze Nog’ is een combinatie van ‘Ken Je Deze Nog’ en ‘Let’s Play’. Hierin spelen de presentatoren oude games waaraan zij vroeger goeie herinneringen aan over hebben gehouden. Nu de heren een stuk volwassener en hopelijk ook een stuk wijzer zijn, is het tijd om terug te blikken op de oude games. Wat vonden zij vroeger ontzettend vet? Waarom vonden zij dat? En is dat na al die jaren nog steeds het geval?

Metro Exodus Hype!

Ben jij al hyped? Want Metro Exodus komt binnenkort uit. De first-person survival horror shooter van Deep Silver zal vanaf 15 februari speelbaar zijn. De dag waar niet één, niet twee maar vijf grote titels uitkomen. Waarom komen er zo veel releases uit op één dag? Want welke moet je dan als eerste spelen? Van al deze titels die verschijnen zijn JJ & Kevin misschien wel het meest enthousiast voor Metro Exodus. Daarom leek het hun leuk om gezellig even aan tafel te schuiven en lekker te gaan lullen over de Metro series. Wat is er zo tof aan Metro? Wat waren hun favoriete momenten uit de voorgaande delen? En waarom kunnen zij niet wachten om aan de slag te gaan met Metro Exodus? Dat gaan zij jou vertellen in de Metro Exodus Hype item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch