Menu Premium
Loading...

Premium Recap met de Crackdown Discussie, Angst in Games en de Week der Weken

23/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe premium recap waarin we laten zien wat er voor de premium bazen is gemaakt! Met afgelopen week een aantal mooie items! JJ is op de bank gaan zitten om ze eens met je door te nemen, en deze keer krijg je zelfs een sneak peak van 2 items die dit weekend pas op de site komen.

Crackdown Discussie

Boris, Skate en Emiel zijn voor je klaar gaan zitten om Crackdown eens even flink onder de loep te nemen. Want was de stilte rondom de game voordat hij uit kwam nu echt tekenend voor de game? Hoe kut is de game? Of is hij eigenlijk best vermakelijk? De heren duiken dieper de wereld van Crackdown in tijdens deze discussie.

Wie heeft de week der weken gewonnen?

We hebben ze allemaal kunnen spelen! De brute games die uitkwamen in de week der weken. Welke game komt nou als grote winnaar uit de bus? En heeft Apex Legends een hoop schade aan kunnen richten in de week der weken? Skate,Boris en JJ zijn eens flink door de gamens van de week der weken gegaan en geven een oordeel!

Sid over angst in games

Sid is weer terug! En ditmaal neemt hij plaats naast Boris om het te hebben over de rol van angst in games. Waarom? De remake van Resident Evil 2 is uit ! Welke rol speelt angst in Resident Evil? En welke rol speelt angst in andere games?

Mocht je nou toffe ideeën hebben voor premium dan horen wij dat natuurlijk graag! Wat dat betreft is het u vraagt, wij draaien! Zo hebben we onder andere een item gemaakt met premium nadat mensen graag een discussie wouden zien over cover-art!  Laat het ons dan vooral even weten in de comments, we barsten met toffe ideeën en staan daarna ook altijd open voor input van jullie, onze community!  Je kunt premium baas worden vanaf 2,50 per maand en daarvoor krijg je toegang tot exclusieve premium content!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch