Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Kingdom Hearts 3, Docukings & Early Access Mini Docu

02/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liggen jullie nog lekker in je nest te stinken of zijn jullie al een paar uur wakker? Wij zijn er in ieder geval met een toffe Premium Recap van de laatste week van januari. Het thema van de Premium Recap is ervoor te zorgen dat de kijkers die geen Premium Baas zijn, dat zij toch een insteek kunnen krijgen in het soort content dat wij maken. Op deze manier proberen wij jullie toch deels te betrekken bij onze productie en wie weet word jij wel onze nieuwste Bazige Baas die ervoor zorgt dat wij deze toffe content kunnen blijven maken! Vandaag gaan we het hebben over Kingdom Hearts 3 en een nieuwe Docukings.

Docukings

Deze week hebben wij niet alleen onze standaard Filmkings voor jullie klaar staan, maar ook nog eens een extra Documentaire variant van Filmkings. In dit item komt JJ wel eens op visite met een lijst toffe documentaires die hij heeft gezien. Natuurlijk zijn documentaires niet voor iedereen interessant om te kijken zoals films dat meestal wel zijn. Maar toch willen wij op deze manier aandacht schenken aan dit genre. Dit keer heeft JJ onder andere de documentaire ‘Fyre’ gekeken op Netflix. Waar het gaat om een feest op de Bahama’s wat totaal niet is geworden wat het beloofd was te worden.

Kingdom Hearts 3

Wij hebben deze week eindelijk onze eerste stappen met Kingdom Hearts 3 kunnen maken. Koos is een groot liefhebber van de serie en kon niet wachten om aan de slag te gaan hiermee. Nieuwkomer Skate ging voor het eerst aan de slag om zijn mening hierover te geven. Tijdens de discussie was Boris ook aangesloten die het toch liever wilde hebben over het seks leven van Donald en Katrien, hilarisch gesprek was het geworden. Gaat deze game voor veel mensen een potentiële Game of The Year worden of blijft dit toch eerder een niche game voor de echte liefhebber van de series?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch