Menu Premium
Loading...

Premium Recap: De Week van de Glazen Bol & Een bizar YouTube-kanaal

12/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nu al weer twee weken verwijderd van de warme december maand, maar dit betekent niet dat wij de kachel lager hebben gezet bij Gamekings. Want de stroom van mooie premium-items loopt gewoon heerlijk door. Naast de gebruikelijke rubrieken zoals de !@#$%-show, Filmkings en Techkings zijn er deze week ook vier items met allerlei voorspellingen online gekomen. Het is namelijk de Week van de Glazen Bol voor de premium-bazen. Vorig jaar deden we ook voorspellingen, maar in 2019 doen we het iets anders. Niet alleen de Gamekings doen hun wildste voorspellingen, jullie konden dit jaar ook gezellig mee doen. In deze Premium Recap alvast een klein voorproefje op de voorspellingen van Koos, JJ, Boris, Jelle en Steven.

De vooruitblikken op 2019

Naast de gebruikelijke voorspellingen hebben we dit jaar ook een aantal diepgaande vooruitblikken over de game-industrie en de games/consoles van 2019. Wat wordt het voor een jaar qua gaming? Als je veel vertrouwen hebt in de helderziende gaven van Boris, JJ, Steven en Koos moet je deze items gewoon even checken.

JJ in gesprek met Peter van ‘How Big is The Map?’

Naast de Week van de Glazen Bol is er deze week ook een interessant item online gekomen over misschien wel het bizarste YouTube gaming-kanaal. Dit is namelijk het kanaal ‘How Big is The Map?’. Peter plaatst op dit kanaal honderden video’s waarin hij uren lang van een kant naar de andere kant van een map loopt in allerlei open-world games. JJ was hierdoor geboeid en wilde graag eens met Peter in gesprek over zijn drijfveren en motivaties voor het ondernemen van deze toch wel bijzondere wandelingen. Zo gezegd, zo gedaan. Het uiteindelijke gesprek is leerzaam, bizar, grappig en voornamelijk interessant. Want je kan er lacherig om doen, maar je moet toch respect hebben voor deze bizarre manier van gamen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch