Menu Premium
Loading...

Premium Recap: !@#$% Fortnite, Rotterdam Docu en De Premium Awards

01/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Het is 1 december en dat betekent dat de Warme december maand van start is gegaan. En met warm bedoelen we ook echt warm, maar voordat we losgaan in december blikken we eerst nog even terug op de premium items van de laatste natte november week. Deze week heeft JJ meer beelden meegenomen van de Battlefield V Rotterdam Docu, omdat we graag nog meer willen laten zien van een item wat alleen mogelijk is dankzij de Premium bazen.  In !@#$% gaan JJ en Boris los op het gedoe rond de dansjes in Fortnite en we hebben een preview van de eerste Gamekings Premium Awards.

Premium Awards

De maand december is bij Gamekings altijd al een mooie tijd geweest met ontzettend veel content. In 2018 wordt december nog warmer. Want in de warme december maand van 2018 zijn er naast de Eindejaarsinterviews en alle andere content de Premium Awards bijgekomen. Tijdens de Premium Awards draait het allemaal om de Premium Bazen. Wij nomineren de games, maar de bazige bazen bepalen de winnaars. We hebben een aantal categorieën bedacht, waaruit uiteindelijk ook de Game Of The Year uit komt rollen. Als je ook wilt stemmen tijdens de Premium Awards check dan hier hoe je een Premium baas wordt.

JJ met Gertjan in Rotterdam

In de vorige Recap hebben we al een korte preview laten zien van de Battlefield V Rotterdam Docu. Het item is  vorige week zondag online gezet en daarom kunnen we nog wat meer laten zien. We zijn erg blij met alle positieve reacties die we hebben gekregen van alle bazige bazen. Daarnaast zijn we ook trots op dit item en willen we graag dat zoveel mogelijk mensen van dit vette item afweten. In de toekomst gaan we ook zeker meer van dit soort items maken. Dus word gewoon een Premium baas en dan kan je meer zien van dit item, oudere items en alle items die nog gaan komen!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch