Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Eindejaarsinterviews, Filmkings On The Road & !@#$% Souljaboy

06/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen december was het genieten geblazen voor alle Premium bazen. Aan de reacties was goed te zien dat jullie er van hebben genoten. Ook alle feedback en comments worden zeer gewaardeerd. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch om te zien en het geeft ons ook de extra motivatie om dit jaar nog beter, leuker en wreder te maken. Daarom gaan we samen met en voor jullie ook in 2019 keihard door met het maken van vette Premium items. Mocht je nog twijfelen waarom je Premium moet halen, dan is JJ hier om je overtuigen.

Eindejaarsinterviews

Traditioneel eindigt het jaar op Gamekings.tv altijd met de Eindejaarsinterviews. En tradities moet je eigenlijk nooit breken. Zeker niet met een traditie waar een zeer groot deel van de community elk jaar naar uitkijkt. Alle presentatoren nemen het afgelopen jaar met je door en sluiten af met hun top 10 games van het jaar. Wat was er tof aan het afgelopen jaar en wat was juist super kut? Boris mag het jaar altijd afsluiten met zijn Eindejaarsinterview. En als je Boris kent, dan weet je dat je spraakmakende en ongenuanceerde opmerkingen kunt gaan verwachten. Geen blad voor zijn mond en gewoon zijn mening geven. Dat is hoe wij hem kennen.

Dat Cannes toch niet?

Zijn Koos & Jelle lekker bezig met Filmkings, schiet ze ineens een briljant idee te binnen. Wat nou als ze voor Filmkings naar het Filmfestival van Cannes gaan. Je weet wel, dat evenement in Frankrijk waar alle filmproducenten en sterren naar toe gaan om lekker belangrijk te doen. Het evenement waar al die gasten in veel te dure tuxedo’s en jurken rond lopen. Zou het niet lachen zijn als wij gewoon verkleed gaan als The Avengers? En daar lekker los gaan en de afterparty crashen in onze cosplay. Of zouden we er meteen uitgetrapt worden door de beveiliging?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch