Menu Premium
Loading...

Premium Recap: de enige echte grote Nam 19 Edition

27/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer premium recap tijd! En niet zomaar een premium Recap, maar een echte Nam 19′ editie! Hebben jullie ook zo genoten van de trip? Of gaan jullie premium nemen voor de volgende trip? Check hier de hoogtepunten van de premium roadtrip naar Vietnam! We beleefden een heleboel in het verre land!

Dream Games Arcade

Het eerste wat je natuurlijk wil doen in Vietnam is op zoek gaan naar de grootste arcade in Hanoi. Gelukkig had JJ al wat research gedaan en konden we gelijk aan de slag. Niet onbelangrijk, want er stond nogal wat op het spel. JJ had een nieuwe challenge voor Daan en Koos waarbij de verliezer als eerste een teug van de beruchte Snake wine moest gaan nemen.

Cyzone & Regis Gaming Center

Naast arcades zijn ook gaming cafe’s aka cybercafe’s zoals ze die hier noemen wat de klok slaat in Vietnam. Gamen is vooral een sociale activiteit en wordt dan vooral bedreven in publieke ruimtes. Wij zochten er op onze eerste echte dag in Hanoi er gelijk twee op.

Vietnam Gaming Expo

Radiostilte. Dat is het woord wat het beste de Vietnam Gaming Expo beschrijft. Maandenlang proberen we in contact te komen met de VGE voor informatie en perspassen. Echter reageren ze erg traag en vaak ook ontwijkend.

Eerder in de week spraken we met het Vietnamese Thunder Cloud en tot onze opluchting lieten ze ons weten dat ze ook naar de Vietnam Gaming Expo gingen (teken van leven!). Zij hadden echter ook een moeilijk een minimaal contact en besloten ook om er maar gewoon naar toe te gaan. Want met 30.000 likes op Facebook en de eerdere activiteit lijkt het toch best legit. Vroeg in de ochtend vertrokken we al richting het beursgebouw, maar we hadden vooral moeite precies te vinden waar het is. Het is namelijk een park met meerdere venues in plaats van een precies adres.

Hebben jullie ook zo genoten van het premium avontuur in Vietnam? Wordt premium en ga de volgende keer weer met ons op pad!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch