Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Coverart, Rage Quitting en het Final Fantasy Fan Fest 2019

09/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe Premium Recap. Zo rollen we. En dus presenteert JJ ook in dit item drie fragmenten uit drie items die de huidige Premium Bazen de afgelopen week hebben kunnen bekijken. En als jij ons vanaf nu (weer) gaat steunen, dan kun je er alsnog van genieten. Met elke Premium Baas erbij zijn we enorm blij. Het zorgt ervoor dat we dit soort prachtige en afwijkende content kunnen blijven maken.

We pakken uit met een complete roadtrip in twee delen naar het Final Fantasy Fan Fest 2019 in Parijs

Er worden dit keer drie items geteased. Twee staan er al online en van het derde item krijg je een kleine sneak peek. Klein omdat we, als deze tekst geschreven wordt, nog steeds bezig zijn met de edit van dit kleine monsterprojectje. Koos en Daan zijn namelijk een lang weekend naar Parijs geweest voor het Final Fantasy Fan Fest 2019 in Parijs. De twee speelden in het verleden regelmatig Final Fantasy maar de afgelopen jaren kwam er wat sleet in die liefde. Andere games wisten hen meer te raken en Square maakte er bovendien af en toe een beetje een potje van met die wirwar aan delen en het vele uitstellen. Daarom stuurde JJ de twee naar Parijs om te kijken of de liefde voor eeuwig geblust was of dat twee dagen volle bak Final Fantasy hen weer terug kon veroveren… We gaan niet verklappen wat de uitslag is, maar de roadtrip naar dit bijzondere festijn is erg cool geworden. Met exact de typische Gamekings-vibe erin.

In het tweede item legt Jelle tot in detail uit wat precies goede en wat slechte coverart is. Dit item, wat ruim een uur duurt, is tof, leuk en ook nog eens bijzonder leerzaam. In item drie gaat JJ dieperĀ in op het gegeven van de rage quitter. Volgens hem heb je vier soorten rage-quitters. Aan de hand van een bonte verscheidenheid aan bizarre rage quit-clips legt ie uit wat die vier soorten zijn en hoe die zich uiten. Hilariteit gegarandeerd.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch