Menu Premium
Loading...

Premium Recap: The Falconeer, EK Super Smash en EVDWL?

18/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zaterdag, en dus is JJ achter die tafel gekropen om jou haarfijn te vertellen wat er allemaal gebeurde in premiumland. En het was weer een hele mooie week met The Falconeer, het Super Smash EK en een nieuw begin met EVDWL? ( Wat is dat!?)

The Falconeer werd gemaakt door één Nederlander

The Falconeer werd slechts door een enkele Nederlander gemaakt! Emiel sprak met Tomas en Tomas vertelt hoe het allemaal tot stand kwam en dat is een interessant proces. De game doet een beetje denken aan Panzer Dragoon. Het vliegen is een belangrijke ervaring in de game en daarom is dit ook uitgebreid uitgewerkt. De combat in de lucht moest echt uniek zijn en als in de lucht aanvoelen. Het moest geen walking simulator in de lucht worden! Hoe Tomas dat heeft gedaan kun je in het premium item verder bekijken, dat is dan ook een echte aanrader.

Super Smash EK

JJ is ook op bezoek geweest bij het EK Super Smash. En wat hij daar zag was toch wel een hele unieke E-sports scene. Er wordt gevochten met Mario en Link en JJ ondervraagt de fanatieke spelers. Benieuwd naar deze unieke E-sports variant? Check vooral het item!

Wat is EVDWL?

Hu? Einde van de Week lul? Nee, het is iets totaal anders. Einde van de week Vrijdag is niet meer en het heeft plaatsgemaakt voor Einde van de Week Live! We gaan de wondere wereld van Live nog verder induiken en laten jou meegenieten van Einde van de Week Vrijdag met deze nieuwe variant. Geniet op je vrijdag van live games, live gezelligheid en live bier. Dat gaat gezellig worden! In EVDWL wordt live gegamed, nieuws besproken en er is natuurlijk de nodige gezelligheid aanwezig. Heb jij er ook zoveel zin in? Wij in ieder geval wel.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch