Menu Premium
Loading...

Premium Recap Met Nerd Culture, !@#$% show en de discussie van Anthem, Division of Destiny

02/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer weekend dus we hebben weer een Premium recap. Er waren weer een hoop premium items deze week waar de premium bazen van hebben kunnen genieten. We hadden de !@#$% show, Nerd Culture en Filmkings en dit weekend gaat er nog komen de in Depth Discussie van Anthem, Division en Destiny en ook een gloednieuwe Docukings. Genoeg om te zien dus. En genoeg reden om als je dat nog niet bent Premium te worden!

Looter shooters zijn er tegenwoordig genoeg, maar welke is het beste?

Zo hebben Koos Daan en Skate besproken welke looter shooter nou eigenlijk hun favoriet is en waarom is dat Anthem, Division of Destiny. Maar ook hebben Boris en JJ weer een nieuwe !@#$% show opgenomen waarin er weer een paar sappige nieuwtjes besproken worden. Zoals de jongen die geband werd omdat hij zoveel ammo had verzameld in de game Fallout 76 dat ze hem niet geloofde. Iets wat niet waar was. Hij had gewoon ontzettend veel tijd in de game gestoken wat ze bij Fallout 76 zelf blijkbaar niet konden geloven. Hij is nu druk aan het onderhandelen om het spel weer te mogen spelen.

Een nieuwe Nerd culture met niemand minder dan Faberyayo.

Ook laat JJ een sneak peak van de nieuwe Nerd culture zien. Met niemand minder dan Pepijn Lanen ook wel bekend als Faberyayo. Een interessant gesprek over onder andere Star Wars en Spotify. Maar ook over hoe hij de tijd vind om te kunnen gamen of om films te kijken terwijl hij vader is geworden. Iets waar Boris zich helemaal terug in kan vinden.

Ben jij benieuwd waarom jij nou premium zou moeten worden? Check dat dit item waarin wij kleine sneakpeaks laten zien van alles wat we deze week voor de premium bazen gemaakt hebben. En laat ons vooral weten wat jij van deze items vond in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch