Menu Premium
Loading...

Premium: Post E3 2016

23/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2016 is inmiddels een week achter de rug en iedereen is veilig terug in Amsterdam. Tijd voor reflectie en terugblikken. Want hoe vet was de E3 2016 nu eigenlijk? Hebben we nog verhalen gemist die verteld dienen te worden? En waarom altijd dat verschil in beleving tussen de LA-gangers en de mannen in de studio. LA-reizigers Emiel en Jelle gaan de discussie aan met thuisblijver JJ in deze Premium: Post E3 2016!

Vandaag bespreken Emiel en Jelle met JJ hun ervaringen op de afgelopen E3. En het blijkt dat lang nog niet alle verhalen verteld zijn.¬†Want wat deed Boris ’s ochtends in de tuin na de Ubisoft party? Hoe namen YouTubers de beurs over? Wat maakte Mafia 3 de mooiste stand op de beurs? Waarom vond Emiel deze E3 de beste ooit.
Wat is het ware verhaal achter de grootte van de E3? En waarom zijn veel hedendaagse gamers zeikers volgens de mensen in LA? Plus natuurlijk het antwoord op de vraag hoe het voelt om “letterlijk geneukt te worden” in een VR-pornofilm.

En dit is nog maar een kleine greep uit de stroom aan verhalen en anekdotes die recht voor zijn raap en ongecensureerd in dit Premium item voor komen. De drie heren nemen geen blad voor hun mond en zullen aan het eind van het item aangeven of de E3 er vandaag de dag nog toe doet. Je checkt het allemaal in deze Premium: Post E3 2016

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch