Menu Premium
Loading...

Pro Evolution Soccer 2017 Review

14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de review van FIFA 2017 en het premium discussie item over PES en FIFA werd er veel gevraagd naar een review van Pro Evolution Soccer 2017. Het is zover, want Karim en JJ hebben de game in handen gekregen en zijn er even lekker voor gaan zitten Of de heren tot scoren kwamen bij Pro Evolution Soccer 2017 zie je in deze  Pro Evolution Soccer 2017 Review!

Pro Evolution Soccer 2017 is alweer het 16de deel van de PES serie die gemaakt is door Konami. Konami is al jaren aan het strijden met EA om wie de beste voetbal game maakt. Dit jaar is Konami is zee gegaan met Barcelona, Liverpool en Borussia Dortmund waardoor zij licentie kregen om de officiele shirts, logo en stadion te gebruiken. De game kwam in September dit jaar uit voor de PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 en de Xbox 360.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening. Een aantal jaar geleden was Pro Evolution Soccer de voetbal game die je moest hebben. Nadat EA een enorme zak geld heeft neergelegd voor alle licenties zijn zij nu marktleider. Denk jij dat Pro Evolution Soccer ooit in de toekomst FIFA in gaat halen of ben je bang dat Konami zich gewonnen gaat geven? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch