Menu Premium
Loading...

Premium: Nintendo Switch discussie

21/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu zijn we inmiddels een week verder sinds de presentatie van de Nintendo Switch, maar we zijn nog lang niet uitgepraat. Ook heeft Emiel een te gekke trip gehad, al is hij wel enigszins teleurgesteld in wat Nintendo daadwerkelijk te bieden had. Maar voor nu hebben we Jelle, Shelly en Steven in de studio gestopt om lekker te discussiëren over de Nintendo Switch en antwoord te krijgen op de vragen, die ze Emiel hebben meegegeven! Je ziet het allemaal in deze Premium: Nintendo Switch discussie.

We hebben allemaal tijdens de livestream van vorig jaar gezien hoe psyched Jelle voor de Switch was, maar in de loop der maanden is dat toch behoorlijk afgenomen en dat laat hij tijdens deze discussie ook zeker merken. Hoewel Steven de Switch niet direct gaat kopen, is hij wel degelijk geënthousiasmeerd van de nieuwe console. Shelly hangt er op het moment een beetje tussenin. Wat haar betreft is de nieuwe Zelda niet genoeg om direct die console te gaan kopen, zij heeft immers destijds een WiiU voor de nieuwe Zelda gekocht, dus die zal in maart vast nog prima functioneren.

Nintendo heeft lang niet alle vragen beantwoord tijdens de presentatie vorige week en ook Emiel heeft op het evenement zelf niet alles kunnen uitzoeken. Wel geeft hij voor zover mogelijk antwoord op vijf brandende vragen vanuit de studio.  Benieuwd naar de bevindingen van de heren en dame? Check dan snel deze Premium: Nintendo Switch discussie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch