Menu Premium
Loading...

Premium: Moeilijkheidsgraad van Games

09/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nioh, NieR: Automata, Dark Souls 3, allemaal absolute kassa-knallers die het op dit moment prima kunnen opnemen tegen de traditionele Tripple A-games van dit moment. En The Legend of Zelda: Breath of the Wild is ook niet bepaald kattenpis. Het lijkt erop alsof  ‘moeilijke’ games een revival doormaken. En daar zijn mannen als Steven, David en Shelly blij mee. Toch? Het antwoord vind je in Premium: Moeilijkheidsgraad van Games

Moeilijke games waarin je veel ten onder gaat, zijn momenteel razend populair.

De trend van de laatste jaren was toch een beetje dat het niet al te moeilijk mocht zijn. Want ja, je zou maar eens moe worden. Anyway, dat nieuwe beleid van games die vergefelijk waren, heeft er natuurlijk wel voor gezorgd dat gaming booming is. Waar gaming in de original days een passie was van hardcore gamers die het liefst honderd keer per uur dood gingen in een te moeilijke game, willen de gamers van vandaag de dag vooral fun hebben en dé man (of vrouw) zijn.

Of chargeren we hier te veel? Want de verkoopcijfers liegen niet. Moeilijke games waarin je veel ten onder gaat, zijn momenteel razend populair. Waarom is dat? En wie heeft deze revival veroorzaakt? Indies? Japanse developers? Zijn moeilijke games nu here to stay of is het slechts een kortdurende hype. David, Steven en Shelly trappen de discussie aan en hopen een eensluidend antwoord te vinden in deze Premium over moeilijke games.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch