Menu Premium
Loading...

Premium: Mobiele Games, willen we daar nog wel voor betalen?

16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een ho-topic in game-land, en precies daarom hebben we het er over in deze Premium: Mobiele Games, willen we daar nog wel voor betalen? We hebben ze namelijk allemaal wel eens gespeeld. De Pokemon Go’s, Super Mario Run’s, Angry Birds en ga zo maar door. Deze games zijn vaak gratis, maar zijn wij er dan nog wel toe bereid om te betalen?

Vandaag heeft JJ twee doorgewinterde gasten uitgenodigd in de studio. Onze eigen Emiel die de maker van Should Shoot is. En Herdjie Zhoe, Co-Founder van Lucky Kat Studio’s, die samen met zijn team onlangs de enige echte Grumpy Cat-game heeft gemaakt!

Emiel heeft zijn game bijvoorbeeld wel met een prijskaartje in de app store gezet, terwijl Herdjie Grumpy Cat gratis heeft uitgebracht. Herjie verdiend zijn inkomsten vooral met in-game purchases en advertenties, terwijl Emiel het vooral moet hebben van de aankoop van zijn game. Kortom de mobile game industrie is een moeilijke plek als het om geld verdienen gaat. Maak je deze keuze om je game betaald uit te brengen of ga je zoals JJ zegt: ” Je kind gratis weg geven?”

Een interessante discussie over dit onderwerp, waarom brengt bijvoorbeeld een Nintendo geen mobile Mario Kart uit? Een gouden concept wat iedereen zou kopen, maar het komt er maar niet… Benieuwd wat JJ Herjie en Emiel’s mening is over Mobile Games? Je weet wat je te doen staat.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch