Menu Premium
Loading...

Premium: Mirror’s Edge Catalyst Review

09/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mirror’s Edge Catalyst is acht jaar na Mirror’s Edge uitgekomen, en dat belooft wat. JJ en Shelly hebben de langverwachte game gecheckt en wat ze ervan vinden kan je zien in deze Mirror’s Edge Catalyst Review!

Mirror’s Edge Catalyst is ontwikkeld door EA DICE. In deze game kruip je in de huid van Faith. In de City of Glass wordt Faith wakker in een wereld waarin KrugerSec aan de macht is. KrugerSec controleert en monitort alles wat je doet. Denk aan gesprekken die worden afgeluisterd en mails die je verstuurt. Het is een politiestaat waarin ongehoorzaamheid niet getolereerd wordt. Mocht je afwijken van het beeld dat KrugerSec wil ontwikkelen, dan kan dat je dood betekenen. Faith is voorwaardelijk vrij uit de gevangenis voor haar Runner-praktijken, maar ze is wel gekoppeld aan de zogenaamde Gridlink. Hiermee wordt ze flink in de gaten gehouden, dus ze is niet geheel op vrije voeten!

Vind jouw weg door de City of Glass door te klimmen, klauteren en rennen. Vind jouw weg om tegen de KrugerSec te vechten en laat je daarbij vooral verbluffen door de graphics! Shelly en JJ vertellen jou hun bevindingen van deze game die je nu kan checken in deze Mirror’s Edge Catalyst Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch