Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play New Style Boutique 3 – Jelle en Shelly hun Verkleedpartijtje

28/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan behandelen we bij Gamekings een game die iets verder van ons vandaan staan dan te doen gebruikelijk. Ieder zichzelf respecterend medium dient immers buiten de eigen comfort zone te durven treden. Zodoende gaan Shelly en Jelle vandaag aan de slag met een game die het duo op het eerste gezicht niet zo aanspreekt. We hebben het hier over New Style Boutique 3 voor de Nintendo 3DS! Ben je benieuwd hoe Shelly en Jelle hun modellen van een make-over voorzien? Check dan nu deze Premium: Let’s Play New Style Boutique 3 – Jelle en Shelly hun Verkleedpartijtje!

Shelly en Jelle in hun element

Wat weinig mensen weten, is dat er stiekem een stylist in Jelle schuilgaat. De creatiefste man van de redactie verbaast regelmatig met zijn alternatieve kledingkeuze. Zo staat de minion-look bij ons in het geheugen gegrift, die je wellicht weleens voorbij hebt zien komen op Jelle’s Instagram. Naast de TV-afleveringen en toffe items, kan dit wellicht worden gezien als een derde uiting van Jelle zijn creativiteit. Shelly is wat meer van het praktische werk, maar ziet als als vrouw als geen ander in hoe leuk het is om jezelf onder te dompelen in een digitaal verkleedpartijtje. Zodoende pakt het duo New Style Boutique 3 voor de Nintendo 3DS op. Hierin kunnen ze ongehinderd aan de slag om hun modellen van een flinke make-over te voorzien.

Wat is jullie mening over games als deze? Plaats je het onder de noemer ‘leuk, maar (totaal) niet voor mij’, of ken je oprecht mensen die hier wel lol uithalen? Ben je wellicht zelf iemand die games als deze kan waarderen? Schaam je niet en brand los onder deze Premium: Let’s Play New Style Boutique 3 – Jelle en Shelly hun Verkleedpartijtje!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch