Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Gravity Rush 2

22/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tuimelen, dat is voor Jelle toch wel echt een ding. En samen met David is dat ook precies wat ze willen gaan doen in Gravity Rush 2! Onze heren zitten er helemaal klaar voor, maar of ze er iets van bakken? Dat zie je in deze Premium: Let’s Play Gravity Rush 2!

Gravity Rush 2 is een action-adventure game en een sequel op Gravity Rush. Het verhaal uit Gravity Rush gaat dan ook meteen verder in deel 2 van deze franchise. Wederom speel je met Kat, waarbij je weer alle gravity om je heen kunt manipuleren. Deze game heeft echter een upgrade gekregen. Zo kun je niet alleen met de originele gravity style spelen, maar heb je ook de mogelijkheid om met de Lunar style en Jupiter style te spelen. Maar wat de heren natuurlijk het liefste doen is tuimelen! Wat ze dan ook maar al te vaak doen. Even snel door het eerste level van deze game leek dan ook onmogelijk, maar het levert wel leuke beelden op!

Ben jij benieuwd of de heren nog meer kunnen, naast tuimelen? Of wat ze van Gravity Rush 2 vinden? Bekijk dan snel deze Premium: Let’s Play Gravity Rush 2! En laat natuurlijk even weten wat jij vindt van deze game in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch