Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Getting over It with Bennett Foddy: Shelly en Skate worden getergd

17/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan raakt de redactie in de ban van een bepaalde game. Vaak heeft dit te maken met de grootse immersie, hoogstaande kwaliteit of gewoon de toffe gameplay. Het komt echter ook weleens voor dat er een game om de hoek komt kijken die de mensen simpelweg tergt. Zodoende vliegen de krachttermen je om de oren. Shelly en Skate nemen vandaag een titel onder handen die zonder enige twijfel in de tweede categorie valt. Getting over it with Bennett Foddy is een game waarbij je enkel je muis nodig hebt en jezelf naar hoger gelegen platformen moet manoeuvreren. Simple as that, zou je denken. Niks blijkt minder waar. Check nu deze Premium: Let’s Play Getting over It with Bennett Foddy: Shelly en Skate worden getergd!

“Godver, kut dak! Getting over It with Bennett Foddy in een notendop”

Nadat Shelly haar eerste indruk van de game heeft gedeeld, gaat ze met Skate aan haar zijde aan de slag met Getting over it. Echt soepel gaat het allemaal niet. Een deel van dit falen kan verklaard worden door de aanwezigheid van het door Skate zogenoemde kaasplankje. Nadat de eerste vonken van intense frustratie zich hebben aangediend, weet Shelly zich toch op een redelijk tempo door de game te stuntelen. Hierna is het de beurt aan Gamekings-veteraan Skate, die net als Shelly enkele opstartproblemen kent.

Toegegeven, de game blinkt niet uit in innovatief gamedesign of mooie graphics. Toch is het zo dat een hele hoop mensen zich vermaken met de Getting over It. Tot deze groep behoort bijvoorbeeld onze techman Kevin, die onlangs de game nog streamde. Hebben jullie Getting over It with Bennett Foddy al gecheckt? Zo ja, zijn jullie er wel in geslaagd het einde te bereiken? Laat je horen in de comments onder deze  Premium: Let’s Play Getting over It with Bennett Foddy: Shelly en Skate worden getergd!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch