Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Fortnite

06/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let’s play time! Ditmaal mogen jullie aanschouwen hoe Skate en Koos het ervan afmaken in Fortnite. De nieuwe parel van ontwikkelaar Epic Games kent een bijzonder distributietraject. Is dit terug te zien in de kwaliteit van de game? Komen Koos en Skate makkelijk in een game als deze? Fortnite is immers niet de ‘immersive’ open wereld game waar Skate en Koos normaliter zo dol op zijn. Kijk hoe ver de bouwdrift van Koos en Skate reikt in deze Premium: Let’s Play Fortnite!

Skate verzamelt resources, Koos geeft het alleen maar uit

Ondanks het lange traject naar een uiteindelijke release toe, doet de game het bijzonder goed. Het spel ging binnen 24 uur al 500.000 keer over de digitale pre-order toonbank. Een prestatie van formaat en het lijkt er dan ook op dat de doelgroep ontwikkelaar Epic Games beloont. Het lef om deze game niet het traditionele zestig euro-prijskaartje om te hangen lijkt er nu in te resulteren dat er ook op commercieel vlak toekomst zit in Fortnite. De game kost in de early access fase, die 25 juli van start is gegaan, slechts veertig euro. Uiteindelijk zal de game zelfs een free to play-opzet krijgen.

Wat denken jullie van deze manier van het beschikbaar stellen van een game? Zit hier toekomst in en is de traditionele zestig euro voor een game nog wel rendabel? Wat is jullie prijsperceptie van games als deze en in het algemeen? En hoe kan het dat een game die over een tijdje free to play te spelen valt nu al als zoete broodjes over de toonbank gaat? In ieder geval wordt in deze Let’s Play pijnlijk duidelijk dat zowel Koos als Skate weinig te zoeken hebben in de bouw, terwijl ook de zombie killing business niet voor de heren lijkt weggelegd. Bekijk hier Premium: Let’s Play Fortnite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch