Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Let’s Play Fortnite

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Google Plus Richard 'Skate' Simon
06/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let’s play time! Ditmaal mogen jullie aanschouwen hoe Skate en Koos het ervan afmaken in Fortnite. De nieuwe parel van ontwikkelaar Epic Games kent een bijzonder distributietraject. Is dit terug te zien in de kwaliteit van de game? Komen Koos en Skate makkelijk in een game als deze? Fortnite is immers niet de ‘immersive’ open wereld game waar Skate en Koos normaliter zo dol op zijn. Kijk hoe ver de bouwdrift van Koos en Skate reikt in deze Premium: Let’s Play Fortnite!

Skate verzamelt resources, Koos geeft het alleen maar uit

Ondanks het lange traject naar een uiteindelijke release toe, doet de game het bijzonder goed. Het spel ging binnen 24 uur al 500.000 keer over de digitale pre-order toonbank. Een prestatie van formaat en het lijkt er dan ook op dat de doelgroep ontwikkelaar Epic Games beloont. Het lef om deze game niet het traditionele zestig euro-prijskaartje om te hangen lijkt er nu in te resulteren dat er ook op commercieel vlak toekomst zit in Fortnite. De game kost in de early access fase, die 25 juli van start is gegaan, slechts veertig euro. Uiteindelijk zal de game zelfs een free to play-opzet krijgen.

Wat denken jullie van deze manier van het beschikbaar stellen van een game? Zit hier toekomst in en is de traditionele zestig euro voor een game nog wel rendabel? Wat is jullie prijsperceptie van games als deze en in het algemeen? En hoe kan het dat een game die over een tijdje free to play te spelen valt nu al als zoete broodjes over de toonbank gaat? In ieder geval wordt in deze Let’s Play pijnlijk duidelijk dat zowel Koos als Skate weinig te zoeken hebben in de bouw, terwijl ook de zombie killing business niet voor de heren lijkt weggelegd. Bekijk hier Premium: Let’s Play Fortnite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 • Daantjuh

  vervelend van je relatie Koos maar genoeg visjes in de zee!

  • NL-SW-UTREG

   Haha Koos heeft de weg vrij gemaakt voor Shelly.

   • Michael3002

    koshelly is happening soon
    K+S= koshelly

    • TheOne

     Zitten jullie te wachten op “reality kings” items ofzo (pun intended) 🙂

  • DC_Frisian

   Na dizze weer een frisse 😉

 • rio_ull

  oei, zware tijden voor premium? Moet nu al een Koch Media item achter de paywall?

  • TheOne

   Koch heeft niet genoeg geld gegeven 🙂 Of ze zijn gewoon premium maximaal aan het uitmelken. Zou me niets verbazen als bepaalde GK’s bij het halen van een bepaald click/view target een bonus krijgen en dat ze daarop sturen.

   • KatchPhraze

    Lizard people are real!

   • Diej

    Heel eerlijk snap ik de keus voor een Let’s play niet goed. Deze game is al zoveel te zien op livestreams en youtube dat ik de meerwaarde van één uur gameplay met Koos en Skate niet zie.

    Ik heb deze lets play dan ook niet afgekeken ondanks dat de heren best vermakelijke gesprekjes hadden. Mijn aandacht kon ik er niet bij houden. Jammer.

    Ik denk premium maximaal aan het uitmelken. Ik ben nog steeds voorstand voor minder beter content dan de kant die nu gekozen is als in meer content van matige kwaliteit. Ik hoef geen 2/3 items per dag als ze weinig toevoegen.

    • Chiyaho

     Ik denk dat een Let’s play vooral makkelijk te maken is en niet bijzonder veel voorbereiding vereist. De 3-man Premium discussies (van inmiddels alweer een tijdje geleden) kosten denk in totaal meer moeite om te maken. De content vind ik momenteel ook vrij oninteressant, ookal is het wel een soort van komkommertijd. Bij items zoals dit lijkt het soms wel of er kop of munt gespeeld wordt om te bepalen of het Premium wordt of niet, want dit had net zo goed gratis kunnen zijn.

    • Ik denk dat je er niet te veel achter moet zoeken. Gamekings zal dagelijks zo veel mogelijk items blijven produceren ongeacht wat voor content het is. “betere” content is een algemeen begrip dat afhankelijk is van smaak… Wat jij betere content vind, vind ik misschien niet interessant.
     Ik vind een lets play bijvoorbeeld wel leuk.
     Ik snap je post en je mening wel maar je oplossing is te oppervlakkig.

 • Andre Vd Werf

  Ondanks de veelbelovende eerste beelden blijkt dit toch wel een hele erge grindgame te zijn… Ik lees op reddit allerlei mensen die per dag 5 uren spelen en amper een gevoel van progressie hebben. Het is één grote grindfest en deze game zou ik ver vandaan blijven tot ze hebben bewezen dat de balans tussen free en je scheel betalen voor lamas/lootboxes om een stap verder te komen. Volgend jaar is de game free to play dus ik zou er voorlopig geen cent insteken. Zie ook deze reviewer die deze game een grotere grind noemt dan World of Warcraft..

  https://www.youtube.com/watch?v=YUHc9q0KSUg

 • Pascal Tettero
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord