Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Destiny 2 Beta

22/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het waren een paar drukke dagen voor alle Destiny fans, want de Destiny 2 Beta is nu te spelen. Ook de gaurdians hier op de redactie lopen met wallen rond. Misschien ben je ze al in de crucible tegengekomen, of heb je ze zien falen op ons Destiny 2 Beta EventNu is het de beurt aan JJ om door de verwoeste tower heen te rennen. Hij heeft de Beta expres nog niet aangeraakt, zodat hij zijn eerste reacties met jou kan delen en omdat hij niet bekend is met het verhaal, zit David naast hem om hem er alles over te vertellen. Check hoe JJ de campaign klaart in Premium: Let’s Play Destiny 2 Beta.

Of je nou van Destiny houdt of de game haat, het doet iets met je

We kunnen wel met zekerheid zeggen dat elke release van Destiny een emotionele rollercoaster is. De fans verheugen zich maanden op nieuwe content en moeten het dan vaak doen met dezelfde zooi in een nieuw jasje. De pessimisten zijn vaak hoog van de tower aan het blazen dat ze klaar met het uitmelken van Bungee zijn. Vervolgens zijn ze na een week weer helemaal hooked op zoek naar exotics. Het is een bijzondere game. Je houdt van Destiny of haat het, maar het doet altijd iets met je. Nu komt deel 2 eraan en is het de vraag of de game daadwerkelijk vernieuwd wordt.

Het is wachten tot 6 september om de volledige game te spelen, maar tot 23 juli kunnen de console gamers al van de Beta genieten. PC gamers moeten nog even tot augustus wachten, maar krijgen dan wel een soepele 60fps versie. Voor de fanboys op de redactie smaakt de Beta naar meer. Ze moeten het nog even doen met doelloos grinden in de strike en de crucible maps uit het hoofd leren. Zie hoe David even pauze neemt van spelen om JJ uit te leggen wat er zo tof is aan de game in Premium: Let’s Play Destiny 2 Beta.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch