Menu Premium
Loading...

Premium: Kunnen we game PR nog vertrouwen?

10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je verwacht het niet, maar de aanleiding voor deze discussie is No Man’s Sky. Deze game heeft zijn verwachtingen totaal niet waargemaakt. Zo waren er tientallen trailers en screenshots te zien die achteraf flink waren opgepoetst. In deze discussie hebben de heren het niet over de technische aspecten van een game, maar over de grafische beleving van een game. Wil jij weten wat de meningen zijn van de heren over bijvoorbeeld Killzone en de marketing van die game? Check dan snel deze Premium: Kunnen we game PR nog vertrouwen?

Na alle hevige kritiek op No Man’s Sky kwam Valve deze week naar buiten met het nieuws dat het voortaan alleen nog maar ingame afbeeldingen laat zien op steam. Valve heeft dit besluit genomen, omdat ze geen misleidende verwachtingen meer willen scheppen. Reden genoeg om dit eens te bespreken in een discussie. De heren hebben naast No Man’s Sky ook andere games waar ze hetzelfde hebben ervaren. Als episch hoogtepunt: de Killzone 2 trailer van de E3 in 2011, want daarin was destijds namelijk gameplay te zien van enorm hoge kwaliteit. Toen de game eenmaal uitkwam viel de resolutie ineens behoorlijk tegen.

Een game kopen, omdat het er zo mooi uitziet in bijvoorbeeld een trailer en er tijdens het spelen achter komen dat het bedrog was. Onze Gamekings hebben het al een aantal keer meegemaakt, maar ze zijn wel benieuwd naar jouw ervaring. Heb jij dit zelf ook een keer meegemaakt? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch