Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: Kom naar de TV opnames van Gamekings!

03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuw Premium journaal, want we hebben deze week aardig wat te melden. Je hebt als Gamekings supporter al de voordelen van Premium kunnen ervaren, maar daar doen we nu nóg een schepje boven op!

Gamekings TV opnames

Wij willen jou als Premium member graag de exclusieve mogelijkheid geven om live de TV opnames van Gamekings bij te wonen. Op 13 en 14 mei schieten wij namelijk zes TV afleveringen in de Oosterbar te Amsterdam. Uiteraard bieden we je deze tickets geheel gratis aan en is het zelfs mogelijk om je vrienden en familie mee te nemen! Wil je dit unieke evenement op één van de twee dagen bijwonen? Meld je dan aan via opnames@gamekings.tv en stuur ons je 06-nummer en welke van de twee dagen je graag aanwezig zou willen zijn.

Premium items

We hebben ook weer een mooi aantal items voor jullie in de pijpleiding zitten. Zo komt er een item waarbij we een apparaat om je hersenen te stimuleren gaan uitproberen op Jelle. Via stroomstoten zou het gamen dan een stuk beter moeten gaan. Ook gaan we het hebben over publishers die de content van streams proberen te beïnvloeden. Mag dat zomaar en heeft een publisher het recht om dat van je te eisen?

Maar we hebben nog meer items. Zo stellen we ons de vraag ‘Zijn games kunst?’. Emiel is onlangs op bezoek geweest bij Amaze, een groot indie festival in Duitsland. Daar heeft hij menig (indie)developer aan de tand gevoeld over deze kwestie. Last but not least bespreekt JJ ook één van zijn favoriete hobby’s en dat is het lezen en verzamelen van boeken. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch