Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!

14/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer en meer Gamekings-kijkers sluiten zich de laatste tijd aan bij het leger der Bazige Bazen. Die waardering voelt goed, heel goed. Het stelt ons immers in staat de content te blijven maken die we zo graag produceren. De gevolgen van de steun worden nu ook steeds beter zichtbaar. Waar zorgt dit voor? Juist, meer content! Wat je allemaal kunt verwachten als Premium-lid zie je in dit Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!

Meer vette items buiten de studio

Sinds enige tijd trekken we er steeds vaker op uit om buiten de studio items te maken. Deze week pluk je daar de eerste vruchten van in de vorm van een studio-bezoek aan Ronimo Games in Utrecht. Hier is JJ heengegaan om te checken hoe deze indie-ontwikkelstudio te werk gaat, maar ook om te zien of deze ontwikkelaar het een beetje goed voor elkaar heeft. Daarnaast maakten Emiel en Boris het Unite Event, een evenement in Amsterdam voor indies die met de Unity Engine werken,  onveilig. Zoals je vast wel weet, hebben Boris en Emiel een aparte chemie met elkaar. Gegarandeerde meligheid, met natuurlijk een flinke vleug infotainment. Wat je als Premium-lid nog meer mag verwachten, zie je in dit Premium Journaal.

En nu is het tijd voor de volgende stappen. Meer steun is meer kunnen doen. En meer doen, daar houden we van. In dit Premium Journaal leggen Koos en JJ uit wat je vanaf vandaag als Bazige Baas kunt verwachten. Tot slot heeft Koos ook nog een mooie aanbieding wat de merchandise betreft voor de Premium-leden die er voor zorgt dat je deze zomer kunt shinen op vakantie en in ieder geval minder makkelijk verbrandt. Check dus snel dit “Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!” en laat in de comments weten of jij je hebt aangesloten bij het leger der Bazige Bazen of dat nog wilt doen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch