Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!

Google Plus Jan Johan Belderok
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
14/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meer en meer Gamekings-kijkers sluiten zich de laatste tijd aan bij het leger der Bazige Bazen. Die waardering voelt goed, heel goed. Het stelt ons immers in staat de content te blijven maken die we zo graag produceren. De gevolgen van de steun worden nu ook steeds beter zichtbaar. Waar zorgt dit voor? Juist, meer content! Wat je allemaal kunt verwachten als Premium-lid zie je in dit Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!

Meer vette items buiten de studio

Sinds enige tijd trekken we er steeds vaker op uit om buiten de studio items te maken. Deze week pluk je daar de eerste vruchten van in de vorm van een studio-bezoek aan Ronimo Games in Utrecht. Hier is JJ heengegaan om te checken hoe deze indie-ontwikkelstudio te werk gaat, maar ook om te zien of deze ontwikkelaar het een beetje goed voor elkaar heeft. Daarnaast maakten Emiel en Boris het Unite Event, een evenement in Amsterdam voor indies die met de Unity Engine werken,  onveilig. Zoals je vast wel weet, hebben Boris en Emiel een aparte chemie met elkaar. Gegarandeerde meligheid, met natuurlijk een flinke vleug infotainment. Wat je als Premium-lid nog meer mag verwachten, zie je in dit Premium Journaal.

En nu is het tijd voor de volgende stappen. Meer steun is meer kunnen doen. En meer doen, daar houden we van. In dit Premium Journaal leggen Koos en JJ uit wat je vanaf vandaag als Bazige Baas kunt verwachten. Tot slot heeft Koos ook nog een mooie aanbieding wat de merchandise betreft voor de Premium-leden die er voor zorgt dat je deze zomer kunt shinen op vakantie en in ieder geval minder makkelijk verbrandt. Check dus snel dit “Premium Journaal: Premium Content wordt verdubbeld!” en laat in de comments weten of jij je hebt aangesloten bij het leger der Bazige Bazen of dat nog wilt doen!

Loading...
 • Michel

  Uiteraard goed nieuws, maar schermen met de kwantiteit is loos wanneer dit ten koste gaat van de kwaliteit.

  • Kapiteinkoek

   Ik zag de haat, of kritiek, al bij sommige kleinere items. Ik hoop dat ze dat hun niet afschrikt want ik vind het wel tof. Dat dag-in-dag-uit 2 items per dag werd nogal saai, en nu er meer online komt leeft de site ook meer.

   • RomeoNovember

    Meer items is natuurlijk tof, maar het moeten ook geen clickbait achtige itempjes worden. Wat het ps5 en een tijdje geleden het ps4 anthem trailer itempje wel een beetje waren.

    • Kid MMXV

     We blijven het maar met elkaar eens zijn ;). Maar die PS5 en anthem trailer waren ook geen premium items. Wat zorgt dat het aanvoelt als clickbate is dat deze items nu in de studio worden opgenomen.
     Ik vind het zonde dat Gamekings Extra is gekilled. Voor mij de perfecte vorm om dit soort items in kwijt te kunnen. GK moet alleen af van het idee dat het perse elke dag moet.

   • Commentsectie hier wordt met de dag gekker, alleen maar negativiteit en haat in de comments de afgelopen tijd. Ik kijk er meestal niet eens meer naar.

  • JJ

   wat de een niet tof vindt, is voor anderen weer wel leuk . We brengen diversiteit, kort, lang, binnen en buiten items. Over diverse onderdelen. Daarnaast gaan we meer nieuws via korte items brengen ipv tekst. We zijn een videosite en willen ons daarin ook uitbreiden. We blijven gewoon vernieuwen en extra content bieden

   • Tijl Van de Velde

    Dat is allemaal heel fijn JJ, maar de voorbereiding laat nog steeds te wensen over voor wat heel wat items betreft. Communiceren is 1 ding, kennis van zaken hebben is nog heel iets anders.

    • JJ

     Ik zou je bijna een weekje hier op kantoor plaatsen Tijl, kunnen wij een keertje met vakantie. 😉

     • Tijl Van de Velde

      Jammer dat het maar een weekje is, en bovendien zal ik dan moeten verhuizen van Belgie naar het gezellige Nederland. Een heuse onderneming, al zeg ik het zelf.

    • OsirisNLD

     De beste stuurlui staan aan wal.

     • Kid MMXV

      *De beste papagaaien staan aan wal. Ik vind de kritiek op de communicatie van Gamekings naar de kijker terecht. Zelf weet iedereen daar hoe de grootste mediabedrijven als Microsoft, Sony en Nintendo hun PR en communicatie moeten voeren, maar er wordt vergeten dat hier vaak ook gebrekkige communicatie is.
      Kritiek wordt gehoord en item op maandag om de week door te nemen is een mooie manier om de kijker een verwachting te geven.

     • OsirisNLD

      Welke communicatie mis je dan? Afgezien van wat je al genoemd hebt.

     • Tijl Van de Velde

      Het gaat om de voorbereiding bij items OsirisNLD, die met regelmaat ondermaats is. Het is in ieder geval een gegeven dat ook al door anderen is aangekaart, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de geschreven artikels, die ook boordenvol fouten staan.

      Zodadelijk heeft Skate twee full-time jobs bij Gamekings.

     • JJ

      daar komt straks iemand voor dus we horen je 😉

     • Tijl Van de Velde

      Mooi zo, ik ben benieuwd.

     • Kid MMXV

      Gamekings leunt zwaar op de mensen die voor (en achter) de camera staan. Ik gun iedereen en ieder bedrijf haar privacy; maar van een modern platform wordt verwacht dat jij je kijkers ook mee neemt en meer informeert of de keuzes die worden gemaakt. Zeker als het betalende kijkers zijn wordt er meer transparantie geacht.

      Premium begint echt goed vorm te krijgen. Communicatie hierover was in het begin vaag en het is ook gebleken dat Gamekings zelf ook “geen idee” had wat premium nou precies moest worden. Als er dan items zijn die niet aan die verwachting voldoen heb je een (communicatie) probleem.
      Er blijft onduidelijkheid bestaan over welke games wel/niet “gesponsord” worden door bedrijf X/Y.
      Ook het afscheid van Karim en Shelly die doorgaat als ZZP’er. Dan verwacht ik hier bericht van.
      Feedback o.a. via disqus daar werd vaak niet op gereageerd.

      Van een modern bedrijf wat zo zwaar leunt op de “poppetjes”; inkomstenmodel wilt moderniseren en via simpele en snelle manieren in contact staat met haar community is het zonde dat hier blijkbaar niet goed over wordt nagedacht.

   • Michel

    Het was ook niet bedoeld als sneer, maar puur om aan te geven dat de kwaliteit gewaarborgd moet blijven.

   • Kid MMXV

    Ik heb premium aanschaft om juist niet de breedte in te gaan, maar de diepte in te gaan. Ik betaal 2,50 p/m dus ik ga niet klagen aan kwaliteit vs content. Maar voor mij is Gamekings een game site (die zwaar leunt op de mensen die voor de camera staan).
    Ik denk niet dat ik hierin de enige ben.

    Jullie hebben allemaal een leven naast gaming en Gamekings. Het is leuk dat wij wat kunnen proeven van jullie andere hobbies, gedachtes etc. Dit komt voor mij al vaak genoeg zo terloops langs in de verschillende items; dit hoeft niet specifiek in een item gestopt worden. Ik vind het ook “laks” (komt misschien hard over voor het werk wat jullie doen); het is het laag hangend fruit wat nu wordt geoogst; dan heb ik het over items zoals JJ zijn boeken verzameling of figurines van David
    Wat ik met diepte verwacht is dat premium 100% in de teken staat van gaming. Items zoals de blinde streetfighter of bezoekjes langs studios zijn tof en zie ik als “speciaal item” voor 1x in de maand.
    Omdat ik het lastig vind om precies te bewoorden wat voor items ik naar opzoek ben een linkje naar video die gaat over hoe geweldig de WiiU uit de hoek komt in retrospective.
    https://www.youtube.com/watch?v=d5i4j6WlwAc

    • JJ

     Dat zal ook de basis zijn. Dont worry, maar uit kijkcijfers blijkt ook dat Let’s Play of de persoonlijke Premium items bovengemiddeld scoren. We willen diversiteit brengen, en we gaan niet opeens alleen maar extra items opnemen die niks met game te maken hebben.

     • Lexosa

      Just curious, maar hoeveel premiumbazen zijn er nu?

    • LndaKa

     Ik dacht dat ik het eens met je zou zijn over het gaming-aspect, plus de verdieping, maar toen ik verder las vond ik eigenlijk argumenten die voor mij juist de nadere kant op werken, waardoor ik het eigenlijk helemaal niet met je eens ben 🙂

     Wat verdieping betreft moet je gewoon je beperkingen kennen als Gamekings zijnde (of investeren in het betrekken van gasten, wat ook gebeurt) en kun je beter meer verschillende dingen maken (diversiteit in items) dan die verdieping brengen. Ze zouden zich misschien meer kunnen inlezen, maar ook dit is een capaciteit. Hetzelfde geldt voor het breed bestrijken van items. Als er een retro-item gemaakt wordt, of een item dat inzichtelijk moet zijn, is er een dikke kans dat het weer een Nintendo-item wordt. Iets dat jij wellicht ook in je achterhoofd hebt zitten. Als er één medium geweest is dat de WiiU een echte kans gegeven heeft, dan is het Gamekings wel.

     Gamekings is verder ook een medium dat zich altijd met popcultuur beziggehouden heeft. Dus zaken als films en series, wat overige zaken die incidenteel terugkomen zoals anime, manga, comics, het is altijd onderdeel geweest van Gamekings en een van de dingen waarom een deel van de mensen kijken. Ook de community op de site is hier deel van, waar meer van komt dan alleen Game-gerelateerde zaken. Ondanks ze jammer genoeg minder met deze inzichten doen, is de community op zichzelf wel een kracht en luistert Gamekings (uiteraard) wel en krijgen we dus ook op basis daarvan items.

    • Dat is niet waar, ik heb geen leven naast Gamekings meer…

     • Kid MMXV

      Dat blijk maar weer gezien het tijdstip waarop je dit bericht schreef. Half zes op zaterdag ochtend. ?

  • Andre Vd Werf

   Hoi Michel,

   Ben benieuwd welke items je het specifiek over hebt? Just curious 🙂 Hoe dan ook merk ik bij mijzelf dat ik meer dan ooit op gamekings zit juist door de items die de ”breedte” gaan zoals Kid MMXV hieronder aankaart. In mijn ogen is er een goede balans tussen diepte items en breedte items al snap ik je punt wel. Het is maar net wat je van de website verwacht. Een item wat in mijn beleving mooi de diepte in is gegaan is het item met Sven de blinde streetfighter speler die op een toernooi een pro versloeg. Hoe dan ook verschil in smaak zal altijd blijven.

   • Michel

    Lees even mijn reactie op die van JJ.

 • J.

  Maar…Kan Premium al met IDEAL betaald worden?

  • Flowbacca

   Jazekers

 • Michael3002

  wat zou er gebeurd zijn als premium er nooit was gekomen?

  • Padawan1993

   Dat zou een leuk onderwerp zijn voor een De Kwestie haha

  • Tijl Van de Velde

   Het gaat hem niet of het er al dan niet was gekomen Michael3002. De enige reden die ik kan bedenken, is dat Gamekings zonder Premium niet meer zo gezond was op financieel gebied.

   Het feit dat heel veel mensen een Adblocker gebruiken zal hier ook wel iets mee te maken hebben.

   • Digitaal Smoelwerk

    Het verrotte is dat je zelfs als premium lid nog reclame krijgt voorgeschoteld. Stelletje uitzuigers!

    • Tijl Van de Velde

     Dat is vreemd, want ik zie nooit reclame passeren tijdens de items.

 • Toby Ziegler

  Heel tof gamekings en -queen! Ik hoop wel dat die groep nieuwe premiumbazen dat ook voor langere tijd blijft. De E3-explosie was te verwachten, maar het gaat natuurlijk ook om de 11 maanden die daarna komen.

 • Padawan1993

  Lekker bezig

 • Lexosa

  Goed om te horen dat het goed gaat!!

 • Ossies Power

  Bammm!!! Das pas lekker nieuws …. #begintweekendgoed

 • Niels

  Helaas is het met Ideal nog steeds niet mogelijk om Premium te krijgen. Toch denk ik als GK het wel kan fixen krijgen ze een hoop nieuw Premium Bazen er bij, en het kan gewoon…. Ik heb mijn Netflix account ook met éénmalig Ideal betaling gedaan en daarna automatische incasso.

  https://help.netflix.com/nl/node/41049

  iDEAL (automatische overschrijving)

  iDEAL is een service in Nederland waarmee eenmalige betalingen via je bankrekening kunnen worden verricht. Als je deze service selecteert, kan Netflix automatische overschrijving gebruiken voor alle toekomstige betalingen via die bankrekening.

  • Jeroentjeuh

   Dit is dan ook de reden waar ik tegen aan hik. Is betalen met iDEAL mogelijk ? Dan wordt ik lid.

   • LndaKa

    Je kan toch gewoon een paypal-account aanmaken en daar je bank aan koppelen? Dan wordt het gewoon van je bankrekening afgeschreven.

   • Soulreaver

    Ja is gewoon mogelijk, die functie is er al bijna een jaar, je moet alleen wel 1 heel bedrag voor een jaar doen.

  • MalitroxNL

   ja of je maakt een paypal rekening aan waar je gewoon via ideal geld op kan storten… alleen geld voor premium. Kan niks geks mee gebeuren 🙂

  • Soulreaver

   Ik heb al bijna een jaar premium via eenmalige betaling via iDeal (a 50euro), denk dat je gewoon iets fout doet dude.

  • Racer_NL
   • Niels

    Klopt, maar ik wil maandelijks besluiten of ik nog premium wil zijn, bij deze optie moet je direct €50,00 betalen voor een heel jaar. Bij Pay-What-You-Want you want is het minimaal €2,50 per maand.

 • RomeoNovember

  Ik vind het persoonlijk geweldig hoe premium er aan toe is op dit moment. Het kwam in het begin een beetje over als geef ons je geld, want het gaat financieel een beetje slechter. Maar nu is het meer van steun ons in onze passie.

  JJ verdient hier echt de complimenten voor(ook Koos?) en ik begrijp ook niet dat er in de comments zovaak haat op JJ is. Die man is voor mij in ieder geval op dit moment echt de drijvende kracht achter het GameKingsmerk.

  Ps. Waarom is er in de merch store niet de mogelijkheid om met ideal te betalen?

 • Andre Vd Werf

  Ik ben erg tevreden met mijn premium account momenteel. Zoals ik gister ook aan heb gegeven zou de interactie met de gamekings in de comment sectie bij de premium items voor mij enorm veel toevoegen. Als er dan toch wordt gesproken over een gebrek aan diepte ;).. JJ reageerde daar ook meteen op dank daarvoor.

  Hoe dan ook hoop ik dat premium blijft groeien en dat er nog veel meer mensen premium mogen worden!

 • Kid MMXV

  JJ wat is je uurtarief? Vanaf volgende week mag Gamekings dat bedrag x 10 uur overmaken op mijn rekening. De hoeveelheid content elke dag checken is bijna een tweede baan aan het worden.

  • JJ

   hahahaha

 • Spud82

  Tevreden met Premium hier, al kijk ik lang niet alles vanwege drukte. Overigens, hoe kan ik ook ontevreden zijn. Heb ooit, in het begin, een keer 1 euro betaald. Dat zou dan vervolgens maandelijks via Ideal betaald moeten worden, maar het is bij die ene euro gebleven.

  Heb ooit eens een mail gestuurd met de vraag of dit wel klopt en hoe ik dit kan wijzigen, maar nooit een reactie ontvangen. Prima dan maar premium voor een eenmalig eurootje.

 • rio_ull

  Leuk nieuws, maar wat is er dan veranderd dat er nu zoveel meer content gecreëerd kan worden? Volgens mij is het aantal mensen zelfs iets afgenomen toch?

  • OsirisNLD

   Hoe weet jij nu of het aantal mensen is afgenomen, vraag ik me dan af?

   • Tijl Van de Velde

    Als je wat beter zou lezen OsirisNLD, dan is hij daar niet zeker van.

    • OsirisNLD

     Er zal toch een reden moeten zijn waarom hij dat denkt.

     • JJ

      Feitelijk kun je natuurlijk alles roepen en niemand kan checken of het waar is. Dus daar doe ik niet aan mee. Of je geloofd ons of niet. En het lijkt me toch apart dat als Premium heel slecht loopt dat we opeens nog meer initiatieven nemen en extra content maken…

     • Bridgeman

      Volgens mij doelt ie meer op het aantal mensen bij de GK crew en niet het aantal premium leden. Shelly zien we minder vaak, Boris haast nooit meer, Karim is weg, Dennis Mons is weg, Vasco is weg. Ik waardeer de nieuwe diversiteit in premium items, maar je kan niet ontkennen de de GK crew alsmaar kleiner wordt.

     • Ranesh Vai

      Shelly komt nu weer wat vaker nu ze ze meer uren gaat maken bij Blammo. Maar inderdaad maak je een goed punt. Diversiteit qua redacteuren zou ook wel leuk zijn. Steven en Melle zien we ook niet meer. Ik kan me voorstellen dat het niet meer hoeven betalen van freelancers ook wel helpt.

      Dennis heeft gewoon een baan aangenomen bij de PU waarmee hij er gewoon op vooruit ging. Daar is hij hoofdredacteur als ik me niet vergis.

     • Soulreaver

      Steven zien we niet meer? Volgens mij heeft hij sowieso nu een baan bij Vanz geloof ik en hij komt nog genoeg langs imo, zelfs Melle kwam weer even langs bij bv het item van Anthem en zijn kijk op de e3 dus helemaal weg is die niet. Maar idd Boris lijkt wat naar achter de schermen te zijn gegaan, maar misschien zijn er gewoon geen games voor hem uitgekomen om te bespreken. Vasco hebben we al bijna 2 jaar niet gezien dus die is wel echt weg. Koos heeft nu wel veel overgenomen dus die kan je wel zien als de nieuwe Gameking.

      Ik zie Daan (als die wil) wel als een toevoeging bij Gamekings, maar die is nog veel bezig Professor Doctor te worden, dus wie weet in de toekomst.

     • Ranesh Vai

      Nou ja, minder dan iig. Maar het was ooit gewoon het mooie aan Gamekings, dat je veel verschillende mensen had die allemaal een eigen persoonlijkheid meebrachten. Maar goed, wellicht dat het ook niet realistisch is om een dergelijk concept vol te houden.

      Maar dat er meer geld beschikbaar is door premium, lijkt dus niet het volledige verhaal te zijn.

     • Michel

      Creatief boekhouden, gewoon wat snijden in de salarissen en voila, meer middelen voor filmpjes.
      Zonder dollen, ik mis de inhoudelijke items die wat meer bieden dan de standaard gamebesprekingen, zoals inderdaad een Gear/Techkings, maar de kennis daarvoor is gewoon niet aanwezig.

     • TheOne

      Gewoon alle salarissen via paypal betalen, dan blijven ze uit de boeken. Zal alleen op termijn wel iemand vragen over gaan stellen, maar op de korte termijn kan het werken 🙂

     • Bridgeman

      Of hij naar de PU is gegaan of ergens anders heen boeit me verder niet, maar het is wel zonde. Techkings was een goeie, leuke rubriek. Filmkings was leuk omdat Dennis echt een passie had voor films en altijd enthousiast was. Het is leuk dat ze Filmkings doorzetten, maar het is niet meer hetzelfde.

     • Ranesh Vai

      Techkings was leuk, maar niet goed. Te veel info die niet klopt en reviews die inwisselbaar waren. Ik vond het jammer dat het verdween, maar achteraf was het gewoon een goede beslissing. Wanneer je kijkt naar bijv. Gearkings en de dingen die daarin verteld worden, wordt je daar gewoon niet vrolijk van. Zolang ze niemand hebben die het technische verhaal kan vertellen (sinds Donny weg was had je op zich Vasco nog die redelijk bij kennis was, maar verder helemaal niemand. Steven heeft de interesse voor een deel, maar slaat de plank eigenlijk standaard mis bij hardware en electronica), moet je het gewoon niet doen. Dennis was top, maar viel gewoon niet te behouden. Melle vind ik persoonlijk ook goed (al was het wel goed dat je met Dennis een positieve tegenhanger had), maar die is druk met eigen werkzaamheden.

      David probeert het nu op zijn eigen manier in te vullen. Ja, dat hij de achtergrond van Dennis mist is jammer, maar dat is nu eenmaal niet anders. Overigens doet Dennis de filmbesprekingen bij de PU ook niet. Heeft dus echt een andere keus gemaakt.

     • Bridgeman

      Vasco was altijd on point met zijn tech info hoor. Je kan veel zeggen, maar niet dat hij ooit de plank missloeg. Ja toen hij weg was sloegen ze de plank mis, omdat je dan een Boris en een Steven hebt die technisch gaan lopen doen. Dat is juist het probleem.

     • Ranesh Vai

      Daarom zeg ik ook niets over Vasco. Tenminste ik bedoel dat hij geen onzin sprak. Met ‘redelijk bij kennis’ bedoel ik dat hij over specifieke zaken wel wat wist. Maar hij richtte zich niet op het hele tech-verhaal. Consumentenelectronica zei hij bijv. minder over.

      Maar goed, ook Vasco heeft het gewoon te druk met zijn onderneming.

  • Ballie040

   JJ zegt letterlijk; “het leden aantal blijft groeien”.
   Of bedoel je met aantal mensen het personeel?

  • TheOne

   Tsja, GK is totaal niet transparant over een hoop zaken, zoals al verschillende malen is besproken in de comments. En er zijn volgens mij geen cijfers over de relatie tussen premium inkomsten en uitgaven aan items. Dus meer dan speculeren (misschien is er gewoon meer geld vanwege de recente prijsverhoging, maar geven ze daar een positieve spin aan) of blind alle informatie die in dit soort items wordt gegeven geloven kun je niet doen 🙂 Wat dat betreft is het GK (premium) publiek aanzienlijk minder kritisch dan het publiek bij veel ander bedrijven naar mijn mening ..

   • JJ

    Heel simpel, het aantal leden groeit gestaag, Dat betekent meer inkomsten. En dan doen we daar wat mee = meer items maken. Beloofd is immers beloofd. Tien jaar terug waren sponsorinkomsten voor iedereen in de media veel, veel hoger. Noem het de gouden dagen. Met de komst van social media, de gestegen gebruik van de adblockers en de crisis die er is in de game-industrie, zijn die inkomsten sterk terug gelopen. En dat voelt iedereen. Noem mij een media outlet op games gebied waar het geld over de plinten klotst? Is er niet. Iedereen knokt. Pixelcake is onlangs zelfs gesloten.
    Vandaar dat het voor elke media belangrijk is dat bezoekers ook gaan betalen voor content. Dat lukt ons nu goed en daar zijn we blij mee. We willen immers waar voor het geld bieden. En dat geld, dat gebruiken we dus om content te maken. Meer geld is ook meer content, want dat is de afspraak die met Premium maken.
    Hoe dat werkt? Heel simpel. We kunnen nu de studio uit en met extra externe ingehuurde cameramensen buiten opnemen, we kunnen zelf korte tripjes betalen en zijn niet meer afhankelijk van perstrips, we kunnen freelancers meer aan het streamen zetten of een buiten item laten opnemen, we kunnen apparatuur aanschaffen dat ons in staat stelt sneller op te nemen, te editten en online te zetten,, we laten een tool maken waarmee Premium members straks kunnen mee bepalen wat ze willen zien etc.

    • Dylan Blok

     Kortom, nog meer dikke vette lol op komst bij Gamekings! Bedankt JJ voor al het toffe werk dat je voor ons doet

    • Goed om te lezen dat de freelance Gamekings meer in beeld zullen komen JJ.

   • Sikboy

    Ik snap dat je nieuwsgierig bent naar die cijfers, en ik eerlijk gezegd ook wel. Maar let wel dat we een lidmaatschap op content hebben met Premium, we zijn geen aandeelhouders geworden die recht hebben op inzage in alle gamekings cijfers.

 • Ellie

  Klinkt goed! Mooi om te zien dat premium groeit en er meer mogelijk is!

 • Ranesh Vai

  Goed te horen dat het goed gaat. Ik had begrepen dat Premium helemaal niet zo’n vetpot was en er nog steeds bespaard moest worden, maar wellicht dat ik me te veel laat leiden door de comments vanuit de community hierover.

  Hopelijk krijgen we ooit nog dat beloofde platform waar JJ het ooit over had, zodat we items kunnen voorstellen en bespreken.

 • ghettosteyl

  Is er eigenlijk een manier om je pay what you want bedrag aan te passen?
  Ik vind eigenlijk wel daar hogere kwaliteit items beloond mag worden in een hoger maand bedrag, maar het lukt me niet om het bedrag aan te passen

  • Robbert

   Volgens mij door de betaling stop te zetten en vervolgens opnieuw aanvragen.

  • JJ

   Gewoon volgende maand stoppen en dan opnieuw invoeren en aanpassen.

   • Erik

    Valt goed te programmeren, dus misschien even over nadenken!

    • LankBoss

     Denk ik ook ja, ‘upgraden’ doe je veel sneller dan stoppen en weer opnieuw regelen.
     Toch een psychologisch iets 🙂 Zou ik zeker realiseren JJ, kan niet erg duur zijn.

 • mima kake

  Yay meer items meer vreugd. 🙂

 • Dylan Blok

  Ik snap trouwens niet wat ik fout doe in de merch shop. hij blijft zeggen ‘Don’t see the secure Paypal browser?…’
  En dan niks? Je kan toch gewoon met ideal betalen?

  • Screenshot? En nee, alleen PayPal is vooralsnog mogelijk!

   • Dylan Blok

    Nu goed voor zo’n awesome outfit wil ik daar wel even de moeite voor nemen maar heb je voor PayPal een creditcard nodig?

    • LankBoss

     Nee hoor, je kunt je bankrekening er aan koppelen 🙂

    • Pascal Karte

     Nee, die kun je gewoon koppelen aan je bankrekeningnummer.

    • Nope, kan je gewoon aan je rekening koppelen of los storten!

 • manoahvdvelde

  Ik kijk er naar uit 🙂

 • Reamon

  Ik maak zelf geen gebruik van de “Gamekings 15-year Anniversary shirt + Tropical Bucket Hat voor geen 45,- maar slechts 25,- euro” kortingsactie.

  Misschien kan ik iemand in de chat blij maken met 20 euro korting 🙂

  Kortingscode = GK07-9s557dfa

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord