Menu Premium
Loading...

Premium Journaal over upcoming Premium items

28/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit klaar om jullie wat meer inzicht te geven in wat je de komende tijd allemaal aan Premium items kunt verwachten in dit Premium Journaal over upcoming Premium items. Maar voordat hij dat doet heeft hij een leuke mededeling voor de niet Premium kijkers, wat met de Marinedagen van afgelopen weekend te maken heeft.

Maar er komt natuurlijk ook weer genoeg Premium kijkvermaak jullie kant op. Zo zijn er vandaag twee teams de deur uit gegaan om toffe items te filmen. Emiel en Boris zijn naar het Unity evenement in Amsterdam gegaan om er achter te komen of er een connectie met games en het menselijk brein is, en Shelly en Steven zijn naar Utrecht gegaan om uit te vinden waarom Mario zo populair is. Komt dat door het personage of door de games? Ze krijgen hier ook de kans om voor het eerst Super Mario Odyssey te spelen.

Tekken gekte

Ook hebben we in de comments gemerkt dat jullie het tof vinden om meer van de passies of persoonlijkere dingen van de Gamekings te zien. Nu is het zo dat op dit moment op de redactie een soort Tekken gekte is ontstaan. Iedere dag hebben mensen hier een grote bek dat hij of zij de ander makkelijk kan verslaan in een potje Tekken. We zijn het helemaal zat en dus zetten we er een camera bovenop om voor eens en voor altijd te bepalen wie de beste Tekken speler van de redactie is in een Tekken 7 tournament. En verder komt er nog een item waarin Jelle de kans loopt om hersenbeschadiging op te lopen, en niet door de drank… Wat dit precies is gaat JJ je vertellen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch