Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: over Ubisoft Summer Camp

27/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! JJ is op vakantie, dus Jelle en Koos nemen het Premium journaal over. De mannen brengen je alle updates over wat er gaat gebeuren op de site. Jullie support maakt het voor ons namelijk mogelijk om meer content te brengen en onze dank is groot. Kom en laat je inlichten door de mannen in Premium Journaal: over Ubisoft Summer Camp.

Win een reis naar Ubisoft Summer Camp!!

Veel leuk nieuws voor Premium Bazen. Je kan namelijk een reis naar Ubisoft Summer Camp winnen. Whaaaat? Supervet, want je kan daar alle nieuwe games checken en je krijgt een shitload aan goodies mee. Wie wil dat nou niet? Koos legt je uit hoe je deze unieke kans kan grijpen.

Daarnaast krijgen we veel berichten van mensen die Premium willen worden, maar dat de gewenste betalingsmogelijkheden niet beschikbaar zijn. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken is het hele team ermee bezig. Nog even geduld, beste Premium bazen in spe. Jelle legt je uit wat er gaat gebeuren, dan komt het allemaal goed.

Ook leuk nieuws is dat er allemaal vette nieuwe merch komt. Misschien is het je al opgevallen, maar er is een nieuw Gamekings logo. Daar zijn we supertrots op en dat vieren we met nieuwe, gruwelijke T-Shirts en caps. Jelle en Koos weten er meer van en kunnen je hier het beste over op de hoogte houden. Ik zou zeggen: zet het journaal aan en pak de knowledge die de mannen verspreiden.

Uiteraard gaat er geen Premium Journaal voorbij zonder jou te vertellen welke items je kan verwachten in de komende dagen. Er komt dit weekend namelijk een heel gruwelijk item op de site. Geloof het of niet, maar we hebben een van de makers van Wolfenstein II: The New Colossus geïnterviewd. Nice toch? Thanks voor de support, bazige Premium bazen. Speciaal voor jullie zijn hier Jelle en Koos in het Premium Journaal: over Ubisoft Summer Camp.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch