Menu Premium
Loading...

Premium Journaal over Gamekings Merch & de E3 Live Party

19/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

By popular demand introduceren we op zeer korte termijn de officiële Gamekings Merch store. Natuurlijk vergeten we onze Premium bazen niet hebben we een dikke vette korting (wink wink) voor ze in petto. We lanceren de nieuwe Merch store op 1 juni, ben je dus voor die tijd Premium member, dan ontvang je maar liefst 25% korting op de gehele collectie!

Premium content

Uiteraard hebben we ook een aantal vette Premium vette items in de pipeline voor jullie. Zo doet Steven een exclusief lang interview met de Nederlandse regisseur van de sci-fi film Kill Switch. Daarnaast zijn we ook bezig met een bizar item over twee van de grootste PlayStation Trophy Hunters van Nederland. Deze gamers spelen onder andere acht uur lang non-stop Guitar Hero en Hannah Montana games om die platinum trophies maar binnen te slepen. Daarbij hebben de heren een godsvermogen aan games uitgegeven om deze trophies te kunnen behalen. Ook hebben we een discussie over het feit of Steam wel of niet positief is voor de gameindustrie.

Chill met ons in Los Angeles & New York

Last but not least, komt de fucking E3 eraan! Dat betekent de komende periode een shitload aan Premium content, we hebben in ons appartement in LA een kleine sweatshop gebouwd waar dagelijks kneiterharde premium content wordt geproduceerd. Daarnaast gaan we nog meer livestreamen dan ooit tevoren. Zo nemen we je mee op reis door New York en Los Angeles.

Laatste kans voor Pay-What-You-Want

We hebben ook nog een huishoudelijke mededeling voor jullie. We gaan afscheid nemen van de Pay-What-You-Want variant. Dat heeft er onder andere ermee te maken dat we tegenwoordig 83 cent op de euro moeten afstaan aan transactiekosten, we zijn daarom genoodzaakt om het minimum bedrag van 2,50 p/m aan te houden. MAAR ben jij een day one Premium baas en heb je al sinds dag 1 een 1,- per maand abonnement, no worries. Deze zullen we honoreren. Ook voor iedereen die nog geen Premium baas is en niet meer dan 1,- per maand kan betalen om Gamekings te supporten, we got you covered. Je hebt TOT 1 juni de kans om nog een abonnement voor 1 euro af te sluiten daarna zal de pay what you want variant verdwijnen en vervangen worden door de 2,50 subscription.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch