Menu Premium
Loading...

Premium Journaal over Gamekings Merch & de E3 Live Party

Google Plus Jan Johan Belderok
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
19/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

By popular demand introduceren we op zeer korte termijn de officiële Gamekings Merch store. Natuurlijk vergeten we onze Premium bazen niet hebben we een dikke vette korting (wink wink) voor ze in petto. We lanceren de nieuwe Merch store op 1 juni, ben je dus voor die tijd Premium member, dan ontvang je maar liefst 25% korting op de gehele collectie!

Premium content

Uiteraard hebben we ook een aantal vette Premium vette items in de pipeline voor jullie. Zo doet Steven een exclusief lang interview met de Nederlandse regisseur van de sci-fi film Kill Switch. Daarnaast zijn we ook bezig met een bizar item over twee van de grootste PlayStation Trophy Hunters van Nederland. Deze gamers spelen onder andere acht uur lang non-stop Guitar Hero en Hannah Montana games om die platinum trophies maar binnen te slepen. Daarbij hebben de heren een godsvermogen aan games uitgegeven om deze trophies te kunnen behalen. Ook hebben we een discussie over het feit of Steam wel of niet positief is voor de gameindustrie.

Chill met ons in Los Angeles & New York

Last but not least, komt de fucking E3 eraan! Dat betekent de komende periode een shitload aan Premium content, we hebben in ons appartement in LA een kleine sweatshop gebouwd waar dagelijks kneiterharde premium content wordt geproduceerd. Daarnaast gaan we nog meer livestreamen dan ooit tevoren. Zo nemen we je mee op reis door New York en Los Angeles.

Laatste kans voor Pay-What-You-Want

We hebben ook nog een huishoudelijke mededeling voor jullie. We gaan afscheid nemen van de Pay-What-You-Want variant. Dat heeft er onder andere ermee te maken dat we tegenwoordig 83 cent op de euro moeten afstaan aan transactiekosten, we zijn daarom genoodzaakt om het minimum bedrag van 2,50 p/m aan te houden. MAAR ben jij een day one Premium baas en heb je al sinds dag 1 een 1,- per maand abonnement, no worries. Deze zullen we honoreren. Ook voor iedereen die nog geen Premium baas is en niet meer dan 1,- per maand kan betalen om Gamekings te supporten, we got you covered. Je hebt TOT 1 juni de kans om nog een abonnement voor 1 euro af te sluiten daarna zal de pay what you want variant verdwijnen en vervangen worden door de 2,50 subscription.

 

 

Loading...
 • Padawan1993

  Vanaf 2,50 is prima

 • Scare

  Inderdaad 2,50 is een prima bedrag.

 • GekkeAr

  Heb alleen maar positieve dingen gehoord. Top!

 • Steven

  Bigu Bigu Bigu Big kamera!

  • Asdorino90

   rip

 • GekkeAr

  Nog even ter verduidelijking:
  Komt er een pay-what-you-want (pwyw) optie met een minimum van €2,50 of vervalt de gehele pwyw optie en heb je alleen nog keuze tussen: 2,50 / 8,00 of 50 euro?

 • Hetwordtweerzomer

  83 cent van 1 euro verdwijnt maar liefst! Das bizar veel. Ben benieuwd hoeveel waar precies blijft hangen. Nu ik dit weet zou ik graag als het kan in bitcoins of cash betalen.

 • Tnx voor de update. Ik ben nog steeds jet blij met de mobiele site, ’t feit dat er geen App is en de video player dus ik hoop dat jullie daar ooit nog iets mee doen maar de premium items worden beter en beter.

  Ik heb gruwelijk veel zin in de e3.
  It’s good to be a premium baas.

 • Drill

  Kan je niet een abonnement aanbieden waarbij je elke 3 maanden 6 euro betaalt? Als de transactiekosten dan ook 83 cent zijn, is de drempel om premium te nemen lager en houden jullie ook nog meer geld over.

 • RomeoNovember

  Beste premiumjournaal ooit! Koos en JJ die duidelijk en eerlijk vertellen hoe het zit, in plaats van als debielen lopen te gillen dat we voor onszelf moeten klappen.
  Goed verhaal over het pay what you want probleem, denk dat niemand daar moeite mee heeft. De winkel is een ontzettend tof idee, waarmee eindelijk geluisterd word. Toffe items die er weer aan zitten te komen, is haast niet anders sinds JJ het regelt. Slim om even iets over de premium content rondom de E3 te zeggen, daar ging het vorig jaar echt gigantisch fout.

  Complimenten JJ en vooral Koos, de beste Gk aanwinst in jaren!

  • Kid MMXV

   Epische bazige baas, jij bent gaaf, tof en we houden van je…

   • RomeoNovember

    Applaus voor jezelf???

 • Kid MMXV

  Dag Gamekings,

  Bedankt voor het eerste jaar premium. Jullie zijn van ver moeten komen en ik krijg het idee dat premium sinds een maand of twee echt beetje “grond aan de voeten” krijgt. Het tweede jaar is belangrijk. Zorgen dat de aanwas groeit en (misschien) per lid meer inkomsten komen? Wel nog drie punten waar ik vraagtekens bij heb.

  Mogen we wat meer reviews of items van games? Of lets plays van oude games door iemand klassiekers nog niet heeft gespeeld bijv. Want de premium reviews zijn op 1 hand te tellen.

  Premium is een verzamelbak van extra’s. Jullie doen zoveel verschillende items, terwijl de kwaliteit niet altijd op mijn verwachtingsniveau ligt. Als jullie (wegens tijd of geld) geen dure content kunnen maken vervuil premium dan niet met waardeloze discussies (zonder vooral goed onderzoek of je ingelezen te hebben). De GK-kijker is niet dom, wij prikken hier keihard doorheen.
  Voorbeeld van bordspelletjes spelen is leuke content; liever goed geouwehoer (DAT IS JULLIE KRACHT) dan gezochte discussies met weinig kennis.

  Ander punt waar jullie echt goed in geworden zijn is het organiseren van events. Ik vraag mij altijd wel af: hoe goed kennen jullie de (premium) kijker. Willen wij wel al deze evenementen en is dit wel lonend (kost veel tijd en geld om het op poten te krijgen). Ik heb de voorkeur om toffe items op jullie site te bekijken; niet om een evenement te bezoeken. Ik begrijp wel dat Gamekings de koploper van het Nederlandse gamemedia landschap is; daarbij een rol heeft naar uitgevers en dus evenementen de koppeling tussen gamer en uitgever versterken.

  PS: waarom geen abonnement van 3/6 of 12 maanden? Minder transactiekosten en administratie.

 • Robert

  €2,50 ipv €1,00 betalen voor extra perks tijdens de E3. Ik zeg ok kan nog.

 • roeland

  En hoe zit het inmiddels met de nimmer verdwijnende wordpress balk? Zit nu al een maand tegen dat onding aan te kijken en het zou gruwelijk stervens irritant zijn als dit tijdens de e3 nog steeds zo is.

 • Asdorino90

  Eindelijk merch!!!

 • Michel

  Je bedoelt het leed dat Bigu heette…

 • jazeker

  Werd tijd dat de prijs een beetje werd opgekrikt.

 • Frank van Doorn

  Ik hoop dat GK en genatator hostel regelen dat mensen die een 2 daagse ticket hebben gekocht voor dat event. Op maandag ochtend i.p.v 10 uur uit te moeten checken. Pas of om 12 uur of of om 13.00 pas hoeven uit te checken. Want anders moeten mensen die daar slapen willen 2 nachten boeken. En dan komt er nog 99 euro boven op ipv 41 euro . Plus de omliggende hotels is de goedkoopste 89 euro voor een nacht. Dus hoop dat ze daar nog samen uitkomen. Zodat mensen zoals ik die iets verder wonen. Niet 2x heen en weer moeten. Gaan jullie daar nog iets voor proberen te regelen JJ? Voor de rest word het super gezellig.

 • Daantjuh

  tbh wie heeft er nou weer een skirr 1 euro per maand abonnement….

 • Bloempjes

  Blij dat er een acceptabel minimum word aangeleverd. Het is voor ‘ons’ als abonnees ook netter om te weten dat we daadwerkelijk iets bijdragen of dat we enkel quitte spelen of zelfs geld kosten. Die €0,17 zal meer zijn dan de toch al gemiste advertentiekosten door ad blockers, maar nu kun je er in ieder geval vanuit gaan dat Gamekings kan leven met het minimum bedrag van €2,50 p/m.

  Zoals in andere comments ook is opgeworpen is het misschien een leuk idee om premium wervingsacties rondom evenementen zoals de E3 te organiseren voor nieuwe aanwas. Er zijn vast mensen die tijdens grote evenementen wel het gaming nieuws volgen maar daar de rest van het jaar niet zo mee bezig zijn.

  Zelf ben ik niet zo van de merchandise en evenementen maar ik snap dat je zo wel in contact staat met je community en het uiteraard ook gezelligheid oplevert. Ik ga ervan uit dat Gamekings wel weet waar vraag naar is en dat er niet zomaar groots merchandise word ingekocht en evenementen worden georganiseerd, maar ik ben blij dat er enthousiasme en toekomstvisie te zien is.

 • Flowbacca

  Wat een skirre mensen allemaal zeg, als je dagelijkse content bekijkt kun je toch wel 2,50 euro per maand ophoesten??

 • TRIAD™

  langzamerehand word dit en premium website en niks meer gratis tebekijken in de toekomst

  • TheOne

   Welkom in de wondere wereld van marketing en winst optimalisatie 🙂

  • Jacob Sikkex

   Kut he betalen voor dingen.

   • TRIAD™

    maak mij niks uit

    • Jacob Sikkex

     Echt wel.

    • Jordy

     Ga dan gewoon weg kerel. Ik word zo moe van dat eeuwige gejank over iets niet meer gratis kunnen bezichtigen.

     • TRIAD™

      ga zelf weg heb jou niks gevraagt

   • Puk Plet

    Dat is toch het doel van journalistiek?
    Mensen informeren. Wordt het vermaak dan is het meestal tegen betaling.
    Ik ken echt niks op internet waar je voor moet betalen, tenzij het een achterhaald media is zoals dat flut blaadje van de pu.

    • Jacob Sikkex

     Dus de doel van journalistiek is mensen informeren maar dit mag niet tegen betaling wat dan is ineens kut? wtf wat lul nou man. Weet je wat achterhaald is gratis content op het internet plempen.

     • Puk Plet

      Welke nieuwssite of reviewsite ken jij dan tegen betaling? Gamekings wil meer, en ja dat gaat geld kosten wat ik begrijp. Daardoor moeten ze een bron van inkomsten krijgen, maar dat hoeft niet over de rug van de gebruiker maar kan ook door nieuwe vorm van sponsoring, bijverkoop (de shop) of evenementen zoals first look. Van die 2.50 gaan ze echt niet de kosten dekken en zetten daardoor een grote doelgroep aan de kant door een deel van de content nirt toegankelijk te maken.

     • jazeker

      Ja kranten zijn gratis.

     • jefmode079

      Precies dat !

  • Zrmi

   Waarom zijn er dan nog zoveel gratis items? :O

  • Pascal Tettero

   werk jij ook niet om geld te verdienen? mensen willen tegenwoordig alles gratis hebben.. kijk naar die gratis games bij ps plus ze betalen 50 euro en willen elke maand vette games krijgen ter waarde van 500 per jaar ofzo.. 50 : 24 games is maar 2,08 euro per game en dat begrijpen 99% van de mensen niet.

 • Uther Pendragon

  Jullie doen het hartstikke goed, maar ik vind de zaken waar jullie het premium geld insteken wel een beetje raar. Een webshop? tv-uitzendingen (die vervolgens niet op de website te zien zijn), game toernooien? Is dit allemaal niet een beetje teveel van het goede? Ik persoonlijk zit hier helemaal niet op te wachten met mijn premium jaarabonnementen. Ik volg jullie voor gamenieuws/pre- en reviews en leuke specials over games en de games industrie en natuurlijk filmkings. Ik zou liever daar veel meer focus op willen zien.

  Ik heb ideeën genoeg.

  Mijn premium is volgens mij ook bijna verlopen, heb het toen net voor de e3 items gekocht, ik kijk de e3 items voor dit jaar nog even en dan ga ik eens goed nadenken of premium voor mij nog wel wat toevoegt of niet. Soms heb ik namelijk niet echt veel met de premium items die door het jaar heen zijn gemaakt, maar dat hangt ook heel erg af van de gameking die er op dat moment inzitten.

  Of ik nu ga verlengen of niet. Ik ben blij dat dit de oplossing is voor jullie om door te gaan en ik hoop dat jullie nog vele jaren door kunnen gaan en steeds beter worden in premium items maken, nogmaals kom met leuke specials, zoals vroeger ook in bladvorm gemaakt zijn door sommige van jullie, jullie kunnen bijna putten uit een halve eeuw gamegeschiedenis en ook wat er de komende tijd nog gaat komen is erg interessant.

  • GekkeAr

   TV afleveringen komen meestal online nadat ze uitgezonden zijn.

   • Zrmi

    Klopt, en voor premium zelfs een paar dagen eerder!

 • jefmode079

  Ik word echt langzamerhand helemaal moe van jullie zogenaamde niet om geld vraag acties, ik denk dat ik niet de enige bent,

  • TheOne

   Het “ik wil iedere euro die je hebt” gevoel straalt wel enigszins van dit item af. Maargoed het was al enige tijd duidelijk dat GK een meer commerciële/marketing richting uit zou gaan, dus het is niet heel verbazend. Mijn ding is het steeds minder. Maar blijkbaar is er een doelgroep voor dit concept (afgaande op de hoeveelheid mensen hieronder die graag zo veel mogelijk extra geld stort), en missen weinig mensen het oude concept. Zo werkt de vrije markt ..

   • Reill

    Ik vind het prima dat ze wat meer geld binnen willen halen..en de content wordt er ook beter op, dat sowieso. Het enige wat ik mis is variatie in Gamekings. Ik vind ze allemaal tof maar steeds meer Gamekings komen nog maar sporadisch voor de camera.

    • TheOne

     Ik denk dat ze de items met veel verschillende gezichten/meningen op dit moment minder belangrijk vinden dan merchandising en events waar een hogere winstmarge mee te halen valt. Kan zijn dat de concurrentie met streamers items maken lastig maakt, kan ook zijn dat ze voor het snellere geld gaan .. either way .. mis ik het oude type items, daar kwam ik altijd voor naar de site, en nu dus steeds minder ..

   • jefmode079

    Ja de aaifoon generatie indd, hebben geen id wat ze moeten doen :P. Ik volg gk al vanaf dag 1 heb abbos gehad op alle bladen, maar als ik zogenaamd ineens moet betalen voor shit die gewoon ergens anders gratis is te zien, ben je toch onnozel als je ineens wel moet betalen

  • Jacob Sikkex

   Ik wordt langzamerhand helemaal moe van het eeuwige gejank als Gamekings 2,50 van je vraagt voor weet ik hoeveel uur content per maand.

   • jefmode079

    Wat lul je nou man, ik ken zoveel streamers Enso in reallife als ik iedereen knakies zou moeten sponsoren ben ik 400 euro per maand kwijt daar begin ik gewoon niet aan. Zou wat wezen !

    • Gekke

     Dan ga je dat toch lekker kijken

     • jefmode079

      Zal ook niet lang duren, dus wees gerust

     • Pascal Tettero

      streamers sponsoren.. vandaar dat shelly nu een ffng partimer is, er is geen 1 streamer van 15 jaar dus voor mensen die er al 15 jaar bijzijn zullen vast geen zielig eurotje sponsoren..

     • jefmode079

      Ben der al meer dan 30 jaar bij. gaat gewoon om het principe, als ze nou is zouden beginnen om de donatie button bij elke livestream aan te knallen, zeker nu de e3 eraan komt.

 • Tijl Van de Velde

  Het is fijn om te horen dat 1 euro Premium members niet meer moeten betalen, maar wat als je je kredietkaart moet laten vervangen bij de bank? Betaal je dan vervolgens 2,50 euro, of is het nog steeds 1 euro.

  • Erik

   Je kan een nieuwe kaart aan je paypal koppelen en dan je betaling over die kaart laten lopen. Dat kan je daar allemaal instellen. Het kan ook met een gewone bankrekening.

   • Tijl Van de Velde

    Goed om weten. Alvast bedankt voor de tip.

 • Puk Plet

  Worden nog rijke tata’s bij gamekings van onze Premium centen.
  Die 2.50 is wel matig al snap ik het wel.
  Je kunt beter dan €1.73 als begin vragen (of de gebruiker de kosten zelf laten betalen)

 • Bridgeman

  Is dat echt waar van die trophies? Op de PS4 zijn 1634 games, als ie 1000 platinum trophies heeft dan wil dat zeggen dat hij meer dan de helft van de PS4 catalogus 100% heeft uitgespeeld… Hoe krijg je dat voor elkaar zonder dat je 24/7 zit te gamen?

  Is Shelly er eigenlijk ook bij met JJ en Skate tijdens de E3? Aangezien Koos haar niet noemt

  • ViesVuilEnVet

   PS3 Trophies zitten daar ook bij gok ik.

  • Pascal Tettero

   partimers hoef je niet te noemen zelfs die stagieres zijn meer aanwezig dan shelly.. komt zeker door die ene gast die zoveel doneerd echt een mafkees

 • mima kake

  Ik ben erg blij met mijn premium jaar abonnement.
  Ik vind het vrij normaal dat je betaald voor een service.
  En de content wordt steeds leuker en beter vind ik.
  Lekker bezig hoor Gamekings. 😉

  • Pascal Tettero

   ik ook mocht zelfs nog ietsje duurder worden ook als er meer content zou komen.. netflix zal ook wel wat duurder zijn per jaar dus.

 • feyenoord1908koen

  goed werk dat jullie de huidige klanten niet naaien en gewoon zo laten doorgaan zoals het is. super!

 • oxie

  ik betaal al sinds het begin 50 euro per jaar en ga dat waarschijnlijk dit jaar weer doen en doe dit gewoon vanwege de vette content die jullie maken en ik kijk er nog dagelijks met plezier naar:)

  • Pascal Tettero

   sinds het begin per jaar uhmm ok het is nu net 1 jaar was er iets later bij omdat ik in belgie woon en die transactie niet wou lukken met paypal.

 • Bravado

  Mooi om te zien dat Premium goed gaat en daarbij is het ook logisch dat de pay what you want-optie eruit gehaald word. Ik merk wel dat er een bepaalde, andere koers dan een jaar geleden is ingezet bij Gamekings. Wat meer commerciëler en marketinggericht is het geworden. Is niet echt aan mij besteed en ik merk dan ook bij mezelf dat het me allemaal wat minder interesseert en amper nog video’s kijk. Maar, hé, het is jullie goed recht en klaarblijkelijk werkt het.

  Wel raad ik aan om een wat gerichter onderzoek (Grote Gamekings-onderzoek, zoals jullie elk jaar doen) op jullie kijkers te doen om zodoende ook de (premium) content wat meer af te stemmen op de doelgroep.

  Succes verder met Premium.

  • Jacob Sikkex

   Jammer man, we missen jouw positieve maar kritische blik op de wereld echt. Maar ik ben blij dat je toch even aan ons laten weten dat je minder de site bezoekt dat is toch info die wij met ze alle willen weten. Dank je wel daarvoor. Ben je met je eens het is redelijk bizar dat een commercieel bedrijf zich commercieel gedraagt, dat zou niet moeten kunnen.

   • Bravado

    Ik vind het vooral jammer voor jou. Nu kan je op één persoon minder afreageren wanneer een mening niet me die van jou overeen komt.

    • Jacob Sikkex

     Vind het dan weer jammer voor jou dat je negatieve doordrammerige mening niet meer kan uiten. Welke website ga je nu proberen naar jou hand te zetten. Zodat ze alles doen wat JIJ leuk vind.

     • Bravado

      Ik geef enkel mijn mening op wat ik vind van bepaalde dingen. Niks mis mee. Vind het eerder kwalijk dat jij dan gelijk persoonlijk op andere mensen moet reageren wanneer diegene een andere mening dan jij hebt. Maar ik laat me weer een beetje uit de tent lokken, merk ik.

 • Allemaal aan de 1 euro, kan je ze lekker naaien!!!! Nee haha ik had altijd al zoiets van daar zitten toch massive transactiekosten op, bij paypal donaties voor twitch streams heb je precies hetzelfde, kan je ook beter iets meer doneren dan allemaal kleine bedragen.

  • Pascal Tettero

   voor mij was 1 euro nooit een optie.. voor die ene euro kan je nog beter een paar dagen langer wachten om de video’s te zien. fans die erbij zijn van de 1ste dag zouden zich wel moeten schamen als ze premium zijn voor 1 euro.

 • Geinig fimlpie wel die Kill Switch, met “onze” Tygo. Raar om Amsterdam in een sci-fi setting te zien. SE zijn over het algemeen wel goed gedaan al zitten er hier en daar wel een aantal hele slechte tussen. Het verhaal? Hmmm, meh…
  Leuk om een keertje te kijken. Thats it.

 • Nijlander

  Kak, kak, kak!!!
  Zit ik tijdens de E3 net een week op Texel…. grrrr waarom moest ik in het onderwijs gaan werken…

 • xclr8tor

  supervet!

 • Gekke

  Ik betaal nu 1 euro en wil dit aanpassen naar 2,50, kan dit zonder dat ik mijn subscription moet opzeggen en een nieuwe aan moet maken?

  • Hey Gekke,

   Nee, je moet dan echt even je subscription stop zetten en dan een nieuwe aflsuiten. In elk geval bedankt voor je support! ?

 • Ramon

  Grappig om te zien hoe Koos zoveel beter in staat is om iets wervender en met meer hype te brengen dan JJ. In plaats van gewoon even zijn waffel te houden, gooit hij ook nog eens keer op keer een bak ijs over Koos zijn woorden… Haha… Begrijp me niet verkeerd, vind JJ een van de meest gewaardeerde gamekings hoor…! #KnowYourStrenghts

 • Mark

  Als één-euro-baas vind ik € 2,50 per maand ook een nette prijs. Misschien zou je dan nog een jaarabonnement kunnen maken voor € 25,00 dan heb je er nog een voordeeltje aan wanneer je in één keer voor een heel jaar betaald.

  • Pascal Tettero

   50 voor een jaar is 4,16 per maand zoveel is dat niet.. ok misschien te weinig premium content maar als er meer was zouden al die kindertjes hier gaan huilen

   • Puk Plet

    Je moet niet steeds zeggen dat 4,16 niet veel is. Voor mensen van 14,15,16 die 2 dagen in de week bijwerken is dat tot wel 25% van hun inkomen per week.

    Dan kun je wel zeggen het is maar4,16 maar bovenop alle kosten die veel mensen al hebben is het gewoon teveel voor jongeren.

 • Bas

  Gamekings! Ik doneer graag 1eu per maand maar als daar maar 17cent bij jullie terecht komt vind ik dat natuurlijk ook niks.. (Wss word ik later wel lid voor 2,50 ofzo). Zou dat echt niet anders kunnen ?

  Maar even over die gamekings store he, is dat alleen gamekings gear of ook ander game-gerelateerd spul?

  • Alleen Gamekings gear!

  • Pascal Tettero

   50 euro : 12 = 4,16 per maand, zoveel is dat nou ook weer niet denk ik.. maar ja bij ps plus zitten ze ook te huilen we willen gratis aaa games.. 50 : 24 = 2.08 euro per game en dan nog van die zielige mensen die gaan huilen. begrijp jij het? ik niet

 • Lecter

  2.50?????!!!!!!! blasphemy….. skere tijden broer…. maar ff zonder gein ik zag m al aankomen. Ik wist al dat er transactie kosten waren. Ik vond t al raar dat we vanaf 1 euro p/m al premium konden zijn.

  • Pascal Tettero

   voor mij was 1 euro nooit een optie, ben er vanaf de 1ste dag al bij dus dan wil je ook wel echte support geven voor iets wat je graag kijkt.

 • ViesVuilEnVet

  Dat gejank over dat jullie geen geld mogen verdienen is louter onzin. een moter zonder olie loopt ook vast, laat ik dat alvast gezegd hebben.

  Maar jullie pompen niet optimaal geld uit jullie content wat ik niet snap, die content is er al.

  1. i.p.v. €2,50′- , €5.00′- te doen, en €50.00′- voor één jaar. (€10′- korting op jaarbasis) mensen willen vaak korting en gaan ze dan ook vaker voor die €50.00′-. want anders krijg je mensen die maar voor één? maand betalen alles van het half jaar terugkijken.
  op het begin krijgen jullie gezeik maar na één maand is iedereen dat toch wel weer vergeten wanneer er een dik premium item online is gekomen.

  2. Al jullie content op YouTube gooien (niet alleen de oude content, maar ook wat er nu dagelijks op komt) , want dat zorgt dat jullie er weer een inkomst bron erbij hebben. Die content ligt toch op de plank, en mensen blijven toch wel naar Gamekings.tv komen, want Premium.

  3. Zet jullie Twitch donatie knop aan zodat het in beeld komt wie, hoeveel en wanneer iemand iets doneert. Dan krijgen jullie ook meer donaties binnen op Twitch en misschien ook een donatie goal er aan vastbinden, want dat zorgt er ook weer voor dat jullie meer cash krijgen.

  Waarom passen jullie dit niet toe? Het kost geen tijd, bijna geen moeite en geen geld. Allemaal leuk en aardig dat jullie steeds meer willen doen naast de content die jullie al hebben, maar zorg er dan ook voor dat jullie optimaal geld binnen harken met alles wat jullie toch al hebben en maken.

  Bedankt, dikke kleffe kus. ViesVuilEnVierkant

  • Hey ViesVuilEnVet,

   Thanks voor je comment.

   1. De reden waarom we voor 2,50 kiezen en niet 5,- euro is omdat we de drempel voor Premium eigenlijk zo laag mogelijk willen houden. Zoveel mogelijk mensen moeten er gebruik van kunnen maken, Premium is dan ook meer een noodzaak dan een wens.

   Die 50,- euro die je moet betalen voor een jaarabonnement is meer een gunst en een manier om jouw steentje bij te dragen aan de support voor Gamekings dan een absolute vereiste (zie Pay-What-You-Want).

   2. Op YouTube valt echt absoluut niets te verdienen voor ons. Daarnaast moet GK.tv het portaal zijn waar ALLES Gamekings te beleven valt, de standaard-items op YouTube zouden dan alleen maar voor verwarring zorgen.

   3. Dit is iets zeker waar over nagedacht hebben en misschien komt er hier in de toekomst nog verandering in. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen.

   We hebben de support van onze community hard nodig, als tegenprestatie werken we allemaal ontzettend hard (ook de stagiaires) om mooie nieuwe extra premium items te kunnen maken. Je ziet dat we met een redelijk klein budget toch aardig wat producties op poten kunnen zetten, maar onze ambities zijn groter dan dat!

   Ik wil je in elk geval ontzettend bedanken voor je support ? en een dikke kleffe kus terug!

   – Koos

 • Pascal Tettero

  1 euro vind ik ook wel belachelijk mensen maken er ook misbruik van.. wat is nou 1 euro support.. jullie betalen minder maar krijgen hetzelfde als anderen, zoals bij firstlook je betaald 1 euro om 2.50 korting te krijgen en dan nog hopen op een hogere korting voor die ene euro ben je dan niet kansloos? XD

  die 25% is wel vet, woon in belgie en toevallig dat er geen treinen naar nederland reden in het firstlook weekend.. 35 euro kwijt geen probleem, maar wel jammer dat ik geen nieuwe shirts kon kopen + die ik ben premium shirt krijgen.

  • Bridgeman

   Ik bedoel als ze het zelf aanbieden om voor 1 euro premium te nemen, waarom dan niet? Ik snap dat Gamekings gesupport moet worden maar ik heb zelf ook geen vast inkomen en als typische nederlander geef ik graag zo weinig mogelijk uit aan dingen. Bovendien krijg je tegenwoordig steeds meer maandelijkse shit wat je moet betalen. Ik kan het me niet veroorloven om ook nog eens een tientje per maand af te tikken voor Gamekings.

   2,50 vind ik ook nog wel te doen mocht die 1 euro optie ooit definitief stoppen, maar als ze het minimum bedrag verhogen naar 8-10 euro (wat ik nog wel kan zien gebeuren) dan zeg ik aju.

 • aLPHa_NRG

  JJ: de nummer 1 trophy hunter is gewoon hardcore.

 • Jarno

  Ik wil all een tijdje premium worden bij GK maar ik ben een echte anti paypal guy. Er staat all maanden dat bij het pay what you want in de toekomst ook met ideal kan daar was ik dus ook op aant wachten waarneer komt dit?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord