Menu Premium
Loading...

Premium Journaal over Firstlook Festival en WESG

01/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jongens, Jongens, wat vliegt de tijd. Firstlook Festival  komt steeds dichterbij. Op 7 en 8 oktober is het zover, daarom gaan Koos en JJ alvast het tipje van de sluier oplichten. Zo is E-sports dit jaar een groot onderdeel van hét gaming spektakel van Nederland. Tijdens Firstlook Festival worden de grote finales van de regionale WESG toernooien gespeeld en voor alle liefde die de premium-leden gegeven hebben, kunnen de bazige bazen de finales bijwonen voor exact €0,-. Ja je leest het goed. Voor €0,- Mocht je nog geen kaarten hebben voor Firstlook Festival hebt, moet je snel zijn, want de Early-Bird kaarten zijn bijna op. Laat je erover inlichten door Koos en JJ in  Premium Journaal over Firstlook Festival en WESG.

“Iedereen in Nederland heeft nul euro!”

De premium-leden hebben gratis toegang tot de WESG. Je hoeft je alleen maar aanwezig te melden en te vertellen waarom je zo graag deze E-sports battles wil zien. Waar moet je dat dan doen? Nou, als je op deze link drukt kom je op een site terecht waar het allemaal behoorlijk voor zich spreekt.

We hebben ontzettend veel inzendingen gehad voor de Destiny 2 prijsvraag. De winnars zijn verkozen en hebben een mail gekregen met het goede nieuws. Heb je meegedaan? Check dan je mail en we misschien ga je wel mee met ons naar het Destiny 2 launch event in de Melkweg, Amsterdam. Reageer wel snel, anders worden de plekken vergeven.

Firstlook Festival Early Access bijna uitverkocht

De kaarten voor Firstlook Festival gaan als warme broodjes over de toonbank. Zo snel dat de Early ACessna kaarten bijna op zijn. Er zijn nog een handjevol beschikbaar, dus als je nog van de Early Access gebruik wilt maken, kan het zomaar zijn dat dit je laatste kans is. Bestel hier je kaarten en kom chillen met ons op het Firstlook Festival!

Zonder premium bazen, geen premium content. Waarschijnlijk heb je deze zin wel vaker gehoord, maar het is ook wel een boodschap die uit noodzaak verkondigd moet blijven worden. Gelukkig blijven jullie, als de bazige bazen die jullie zijn, support tonen en kunnen wij op onze beurt weer reageren met een vol premiumprogramma. Zo zie je dit weekend hoe JJ de heren van Overwatch het hemd van het lijf vraagt. Volgende week zie je een RTS special met Boris en wünderkind Sid Lukkassen. Doctorandus Lukassen is een RTS-fanaat en zit met ons aller orakel Boris aan tafel om samen helemaal los te gaan over het genre. Koos en JJ vertellen jullie hier alles over in Premium Journaal over Firstlook Festival en WESG.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch