Menu Premium
Loading...

Premium: Is The Last Guardian een flop van hier tot Tokyo?

01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar we zeker tien jaar op hebben moeten wachten door wat voor redenen dan ook, gaan we het nu toch echt meemaken. Boris, Jelle en Emiel vragen zich af hoe The Last Guardian zal zijn, na veel niet-werkende demo’s en technische fouten. Je ziet het in deze Premium: Is The Last Guardian een flop van hier tot Tokyo?

Ondertussen weten we er allemaal van, The Last Guardian, het grote spel van Sony dat voor de Playstation 3 had moeten uitkomen. Het zou de opvolger zijn van de games: Ico en Shadow of the Colossus, maar dat kwam er niet van door de technische fouten die het team ondervond met de Playstation 3. Later werd aangekondigd dat dit dan één van de grote releases zou zijn voor de Playstation 4, maar ook dit werd uitgesteld omdat de makers van het team uiteen gingen. Wat is er uiteindelijk van overgebleven qua gameplay en graphics door de lange ontwikkeling? Zal de game nog goed verkopen?

Boris, Jelle en Skate gaan dieper in op het ontwikkelingsproces en vertellen hun eigen speelervaringen met de hoofdpersoon en zijn “trouwe” vogelhond vriend Trico. Laat ook even jouw eigen mening achter in de comments over het proces, of je hem gaat halen en wat je het voor cijfer zou geven.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch