Menu Premium
Loading...

Premium: Is de RPG het meest complete gamegenre?

31/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het game-landschap zijn de afgelopen jaren behoorlijk wat genres ontstaan naast de vertrouwde shooters, sportgames en RPG’s. Veel games die tegenwoordig uitkomen hebben behoorlijk wat weg van verschillende genres, waardoor deze moeilijk in hokjes zijn te plaatsten. JJ is vandaag samen met Skate en Karim de studio ingedoken om één genre in het specifiek te bespreken, namelijk role playing games. Waarom? Dat zie je in ‘Premium: Is de RPG het meest complete gamegenre?’

Skate en Karim besteden hun vrije tijd voor een groot deel aan het spelen van RPG’s en juist daarom heeft JJ deze twee heren uitgenodigd om bij dit item te gaan zitten. JJ denkt namelijk dat RPG’s bij uitstek de meest complete ervaring bieden op gebied van gaming. De heren gaan daarom kijken waarom veel mensen RPG’s spelen en bespreken ook wat de plus- en minpunten zijn van dit genre.

Er wordt gekeken naar westerse RPG’s die de heren hebben gespeeld, zoals de eerste twee delen van Mass Effect. Zij laten ook hun licht schijnen op het grootste succes op RPG-gebied van vorig jaar: The Witcher 3: Wild Hunt. Daarnaast stellen zowel Skate als Karim een top 3 beste RPG’s ooit samen, met een leuke en verrassende nummer 1 bij onze Karim.

Welk game-genre vind jij het beste, of heb jij het meeste uren in doorgebracht? En ben je het eens met de heren in dit item, of houd jij er toch een andere mening op na? Laat tevens in de comments weten welke RPG’s jouw top 3 zouden vormen als jij het voor het zeggen had!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch