Menu Premium
Loading...

Premium: Indies op de E3 met Rami

26/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels ruim anderhalve week geleden dat de persconferentie’s van de E3 plaatsvonden. Nu de E3 2016 achter ons ligt, is het moment daar om te gaan nabeschouwen op wat we allemaal gezien. Dit keer doen we dat met onze eigen Emiel en gast Rami Ismael van developer Vlambeer. Een inmiddels wereldwijd doorgebroken Indie die nooit en te nimmer een blad voor de mond neemt. Nu ook niet. En don’t worry, het gesprek gaat in deze Premium: Indies op de E3 met Rami.

Het was erg opvallend hoe weinig ruimte er op de persconferenties van dit dit jaar werd besteed aan Indies. Waar Indies vorig jaar nog dominant aanwezig waren bij bijvoorbeeld de personferenties van Sony en Microsoft, daar waren zij dit jaar niet of nauwelijks te zien. Waarom was dat? Is de liefde tussen de grote publishers en de Indies nu al bekoeld? Of was de kwaliteit van de Indie games niet goed genoeg.

Rami heeft er enkele interessante theorie├źn over die hij maar wat graag met jou deelt. En hij heeft meer te vertellen. Over de totaal losgeslagen Kojima, hoe Sony ook dit jaar weer Microsoft te grazen nam, de power van Nintendo en over het imago van EA bij developers. En Emiel? Emiel praat vrolijk mee zoals Emiel dat altijd doet. Met een geheel eigen mening. Want hij was een van de weinigen die dit de vetste E3 ooit vond. Had hij wat op of zag hij dingen die wij niet zagen.

Kortom, er staat weer een gesprek voor je klaar wat bol staat van harde en verrassende uitspraken in deze Premium: Indies op de E3 met Rami!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch