Menu Premium
Loading...

Premium: Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Review – Een koud warm bad

14/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds is uit! Het gamejaar begon goed met een sloot aan sterke games. Horizon Zero Dawn was hier een van. De media was lyrisch over de actie-RPG van het Nederlandse¬†Guerrilla Games. Ook bij Gamekings.tv waren we te spreken over de titel. Ondanks dat Horizon Zero Dawn allerminst een kleine game is, zijn we inmiddels wel klaar met het schieten van robot dino’s in het prachtige doch lugubere aarde van de toekomst. Dit betekent echter niet het einde van Horizon Zero Dawn. Nu, dik acht maanden na de release, kunnen we aan de slag met The Frozen Wilds. Check nu deze Premium: Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Review – Een koud warm bad!

Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds biedt herkenbaarheid

Het begin van het jaar begon zoals gezegd sterk voor Sony PlayStation met Horizon Zero Dawn. De game van Nederlandse makelij kreeg een hoop aandacht vanuit de Nederlandse media. Niet zo gek ook, want het komt niet vaak voor dat een game zo groot als Horizon Zero Dawn van Nederlandse hand is. Het eerste wat opviel bij het spelen van de titel waren de fabelachtig mooie graphics. Zowel in 1080p op de standaard PS4, als in (semi)4K op de PS4 Pro, blonk de game uit in het presenteren van fabelachtig mooie plaatjes. Hiernaast stond de titel ook zijn mannetje op het gebied van storytelling en gameplay. Een enkeling had ook kritiek op Horizon Zero Dawn. Zo werd de game door sommigen te commercieel gevonden. De term ‘RPG-lite’ deed al snel de ronde op het internet. Met Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds mogen gamers terugkeren naar het aarde van de toekomst. Kevin en Jelle zijn aan de slag gegaan en delen in deze review hun gezamenlijke bevindingen.

Hebben jullie aan het begin van het jaar Horizon Zero Dawn gespeeld? Zo ja, hoe kijken jullie terug op de titel? Laat je horen in de comments onder Premium: Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Review – Een koud warm bad

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch