Menu Premium
Loading...

Premium: Heeft Hollywood zijn hoogtepunt bereikt wat betreft franchises?

04/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt tegenwoordig wel de normaalste zaak van de wereld te worden, om spin-offs te maken van bestaande films of series. De grootste franchise in dit rijtje is natuurlijk Star Wars, want die komt in 2017 met Rogue One, wat een prequel is binnen de originele trilogie. Naast Star Wars zijn hier nog veel meer voorbeelden van. Benieuwd naar de meningen van de heren? Check dan deze Premium: Heeft Hollywood zijn hoogtepunt bereikt wat betreft franchises?

Het is het jaar 2016 en we worden bedolven onder de spin-off, reboots, sequels en prequels, maar zijn wij daar wel blij mee? Films als Penguins of Madagascar, Finding Dory zijn een goed voorbeeld hiervan, maar ook series maken zich hier schuldig aan. Denk maar eens aan populaire series als Westworld, Arrow en The Flash. Tijd dus om Dennis, David en Steven naar de studio te halen en eens te gaan discussiëren over de vraag of Hollywood zijn hoogtepunt heeft bereikt.

De heren hebben allemaal een tof idee voor een nieuwe spin-off van een character, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk gigantisch. Dennis wil daarom graag weten of jullie nog een vet idee hebben voor een spin-off van een character? Knal al jullie antwoorden in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch