Menu Premium
Loading...

Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?

16/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is geen geheim dat Skate moeilijke games als Dark Souls, Bloodborne, Titan Souls en The Surge wreed als koek. De  GK-legende heeft al in meerdere items zijn voorkeur voor games uit dit subgenre duidelijk beargumenteerd. Het is echter zo dat we bij Gamekings in toenemende mate suggesties krijgen voor potentiële items. We waarderen deze input en beseffen dat die alleen maar kan leiden tot toffe ideeën. Dit item komt voort uit die ideeënkoker. Men wil graag dat Skate zijn expertise als het aankomt op het verslaan van eindbazen deelt. Benieuwd naar zijn tips? Check dan nu Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?

Skate deelt zijn expertise over Dark Souls, en meer!

Naast Skate heeft JJ plaatsgenomen op de welbekende rode Gamekings-bank. Ook JJ heeft in het verleden namelijk SoulsBorne-games gespeeld. De breedste man van de redactie moet echter erkennen dat zijn ongeduld hem vaak afhoudt van het verslaan van eindbazen. Ondanks dat Skate tijdens zijn Late Night Skate Nights ook wel eens met krachttermen strooit, kan hij dit geduld wel opbrengen. Zoals gezegd zijn de SoulsBorne-games niet de enige titels waar Skate zijn expertise over deelt. Ook titels als The Surge en Nioh passeren de revue.

Wat is jullie tactiek om eindbazen in Souls like games te verslaan? Kunnen jullie je vinden in de teksten van Skate, of houd je er een totaal andere denkwijze op na? Wat is verder jullie favoriete Souls like game? Laat je horen in de comments onder deze ‘Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch