Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
16/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is geen geheim dat Skate moeilijke games als Dark Souls, Bloodborne, Titan Souls en The Surge wreed als koek. De  GK-legende heeft al in meerdere items zijn voorkeur voor games uit dit subgenre duidelijk beargumenteerd. Het is echter zo dat we bij Gamekings in toenemende mate suggesties krijgen voor potentiële items. We waarderen deze input en beseffen dat die alleen maar kan leiden tot toffe ideeën. Dit item komt voort uit die ideeënkoker. Men wil graag dat Skate zijn expertise als het aankomt op het verslaan van eindbazen deelt. Benieuwd naar zijn tips? Check dan nu Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?

Skate deelt zijn expertise over Dark Souls, en meer!

Naast Skate heeft JJ plaatsgenomen op de welbekende rode Gamekings-bank. Ook JJ heeft in het verleden namelijk SoulsBorne-games gespeeld. De breedste man van de redactie moet echter erkennen dat zijn ongeduld hem vaak afhoudt van het verslaan van eindbazen. Ondanks dat Skate tijdens zijn Late Night Skate Nights ook wel eens met krachttermen strooit, kan hij dit geduld wel opbrengen. Zoals gezegd zijn de SoulsBorne-games niet de enige titels waar Skate zijn expertise over deelt. Ook titels als The Surge en Nioh passeren de revue.

Wat is jullie tactiek om eindbazen in Souls like games te verslaan? Kunnen jullie je vinden in de teksten van Skate, of houd je er een totaal andere denkwijze op na? Wat is verder jullie favoriete Souls like game? Laat je horen in de comments onder deze ‘Premium: Hoe pakt Skate eindbazen aan?’

Loading...
 • Reyan

  Kijk, dit is nou nog eens een verfrissend item.

 • Jordy

  LEKKER SKEET.

 • daniel bos

  sk8Falling

 • Mabelisu

  Spijtig dat we je zo weinig te zien krijgen op GK de laatste tijd Skate!

  • Steez977

   check z’n LNSN’s op Twitch dan?

   • Mabelisu

    Ik kijk af en toe even, maar is me vaak te laat en hoewel het hypnotiserend werkt kijk ik niet heel graag naar anderen die spelen

    • Steez977

     Ik moet toegeven dat ik het vaak er op de achtergrond bij heb. Bvb tijdens een paar uurtjes baasje grinden bij een Dark Souls. Is het toch gezellig , en af en toe wat interactie met de chat. Haak ook meestal af rond middernacht hoor.

 • Dwight

  Elke item met Skate is top, blij dat je weer in een item zit.

 • MeenSheep

  Nice, de tips zijn tof! Nu alleen nog een nieuwe FromSoftware game om ze op los te laten….

  • Spud82

   Inderdaad zeg, waarom horen we nooit wat van die lui? Waar zijn ze überhaupt mee bezig?

   Goed, ik slinger nu net voor het eerst Nier: Automata aan, die had ik nog in mijn backlog. Dus ik denk dat die voorlopig wel als vervanger kan dienen.

   • Haxanlord

    Dat je niks hoort is juist tof. Miyazaki is niet van het uitmelken, anders had hij wel Dark Souls 1 t/m 12 gemaakt elk jaar zoals Call of Duty. In plaats daarvan nemen ze daarvan de tijd om met echt iets speciaals te komen. Ben blij dat er nog zo’n developer bestaat.

 • Steez977

  Cool item. Toevallig had ik de voorbije dagen de DS3 en DLC reviews zitten bekijken omdat ik toch de shame voel van niet voorbij de Demon Prince in de 2e DLC geraakt te zijn en een beetje withdrawal had. Ok dit was wel na 100+ uur DS3 + 1e DLC dus toen had ik het ook wel even gezien. Snap ook niet hoe jullie deze games zo snel kunnen spelen om dan te kunnen reviewen. Respect. Ook de Storm King (optionele baas bovenop Archdragon Peak) heb ik moeten laten liggen.

  heb Bloodborne gespeeld maar dit was m’n 1e DS game. Ik snap er zijn genoeg wiki’s maar misschien es een item over verschillende Builds en de effecten? Wat meer in de diepte daarop? Ook wat gebeurt er precies bij een NG+? Respec je dan alles? Zoveel vragen 🙂

  • Bryan Philip

   Naar jouw vraag over NG+: Je re-spect niks maar je levelt gewoon door. De enemies droppen meer souls/blood echoes en zijn gewoon sterker. Deze modus is vooral handig als je een paar optionele bossen hebt gemist.

   • Steez977

    Thanks, dus mocht ik voor een totaal andere Build willen gaan, doe ik dit in een volledige nieuwe game? En niet NG+?

    • Kan ook in NG+ hoor. Er is in DS3 bij een bepaalde character de mogelijkheid om al je stats te respec’en. Dus als je op een gegeven moment het gevoel krijgt dat je met jouw huidige build niet verder komt, kun je (ik geloof in ruil voor een item) je character weer van de grond af aan opbouwen.

 • pap zak

  leuk item , ik zou zoiets ook wel willen zien met Steven over zijn WoW carriere

 • Ranesh Vai

  Ik vind het allemaal wel toffe items. Maar het idee van het ons laten kiezen via een poll heb ik niet zo veel mee. Je krijgt dan altijd dezelfde voorkeuren van de grootste groep. Ik zie de keus liever vanuit jullie eigen creativiteit en voorkeuren gemaakt worden.

  Meer invloed aan de community geven is een goed idee, maar doe het dan als het gaat om de items inhoudelijk. Dus dat we vooraf vragen kunnen stellen of onderwerpen of overige ideeën kunnen aandragen waarvan jullie kunnen overwegen om deze mee te nemen, etc. etc.

  • Haxanlord

   Hmmm, laten we daarover stemmen!

  • IkDraagRibBroeken

   Jaah leuk joh! Maak er anders een telekids achtige klokhuis, jeugd journaal van… kom op je kan toch wel iets beters verzinnen?we zitten niet op het viva forum/website voor vrouwen!

 • kilspeedzombies

  Wanneer gaan jullie eens daadwerkelijk moeilijke games spelen? De super meat boy iron man challenges, of de Coda character van Crypt of the Necrodancer? Iedere gamer die weet wat hij waard is blaast zonder moeite door iedere soul borne game heen. Doe eens iets echt uitdagends.

  • Dat soort games speel ik ook wel eens hoor. Voor dit item beperkten we ons echter tot de action RPG’s. Dat deze games voor jou een walk in the park zijn, betekent niet automatisch dat dit voor een hoop andere gamers geldt hè.

 • Rogier

  Ben met Nioh bezig op mijn pc. Maar hoe krijg je die spells dat je de bazen langzamer laat worden? Wat is daarin de beste combi? Alvast bedankt!

  • Bryan Philip

   Daar moet je OMYO mage points aan spenderen en de skill heet sloth. Als je hem hebt ‘gekocht’ moet je hem wel even aanzetten via zo’n shrine. Dan kan je hem heel makkelijk in je menuutje aanzetten onder een van de d-pad toetsen.

   • Rogier

    Dank je!! Welke moet ik nog meer in Mn slot stoppen kwa mage?

    • Is doorgaans afhankelijk van het type boss dat je tegenover je hebt staan. Bij veel bosses vind ik bijvoorbeeld de combo Sloth, Lifeseal talisman (zorgt ervoor dat de enemy Ki recovery langzamer verloopt) en Devigorate talisman (vermindert enemy attack power) of Weakness talisman (vermindert enemy defence power) goed werken.

 • Praise the Sun!

 • Nexxje

  wat dachten we van een item over WoW mythic raids ? vanuit verschillende standpunten : tank , healer , melee en ranged ?

 • Rogier

  Kan niet wachten op code vein????????

 • PauluitOosterhout

  Erg leuk item. Erg herkenbaar ook.
  Ik heb zelf meestal de grootste moeite met kleine, snelle bazen.
  En al helemaal als het er meer dan een is.
  Zo ben ik begonnen met een tweede sessie bloodborne en kwam ik op een bepaald moment bij een boss battle met drie snelle bazen. Die zowel dichtbij als veraf zware damage doen. Dat vind ik dan echt lastig omdat je geen vluchtmogelijkheid hebt, want ze raken je overal en ze zijn snel en met zijn drieën.
  Nee, dan liever een groot log monster.

  • Wesly Vd Leest

   Multiple bossfight in bloodborne zijn die 3 mages toch? …veel ….heeeel veel dodgen en rennen

   • PauluitOosterhout

    Ja, inderdaad. Die drie mages. Bedankt voor de tip. Veel rennen, dodgen en geduld hebben.

 • Aakh Axon

  Nice item. Bloodborne en Nioh moet ik nog spelen maar ze staan op mn “to play” list, ben atm bezig om de laatste easter egg boss in NieR Automata te bereiken & verslaan om Ending Y te halen.

 • Aakh Axon

  Ik wacht zelf ook nog even totdat de complete edition van Nioh {PS4} fysiek in Europa verschijnt. Ik hoop ook erg op een steelcase want heb al mn games die ik fysiek koop het liefst in steelcases (NieR, MGS5, FFXV o.a.)

 • lichtepred

  Was Nioh aan t co-oppen op de pc met dit dit op de achtergrond, perfecte combinatie!

 • allroundgamer

  Tof item heren! Heb er met veel plezier naar gekeken!

 • Jord-O

  Zware klappen doe ik bijna nooit in deze soort games. Ik vindt snelle bazen altijd het moeilijkst. Dat trek ik echt niet

 • Ceesiebo

  Toen ik DS2 ging spelen, vond ik het vrij makkelijk omdat ik DS1 al had uitgespeeld. Daar zaten wel een paar eindbazen in die in 1 keer verslagen konden worden. In DS1 had je er 1 in de Tomb of Giants die ook in 1 keer kon. Dus ze zijn er wel en je hebt daar ook niet zoveel mazzel voor nodig. Sommige eindbazen stellen niet zoveel voor zeker in vergelijking met Ornstein en Smaug. Bloodborne vond ik wat dat betreft echt heel verfrissend qua dynamiek en eindbazen. Daar zat bijna geen makkelijke in.

  Ik heb trouwens van Nioh wat Youtube footage bekeken omdat ik bepaalde eindbazen vrij lastig vond en daar had iemand een Ninja build gemaakt die absurd sterk was. In de DLC kon hij eindbazen met alleen kunai en wat bommen verslaan. Is dat later gepatched? Want mijn kunai deden maar een fractie van wat hij kon (ik speelde het pas na patch 1.8).

 • Inftexius

  Misschien een item over de grote open worlds games en hoe deze te spelen? Doe je eerst de sidequests, collect je eerst alles in een bepaalde regio, of doe je quests based op lvls? Of eerst de mainquest? Probleem waar ik meestal mee zit is dat ik eerst sidequests doe waardoor ik vaak te high lvl ben voor de main quest enemies etc.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord