Menu Premium
Loading...

Premium: Gaat Project Scorpio het grootste platform worden?

05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de afgelopen E3 kondigde Microsoft de Xbox Slim aan en daar bleef het niet bij, want even daarna kwamen ze met Project Scorpio. Deze nieuwe console moet een gruwelijke game console worden. Er gaan geruchten rond dat de console op Windows draait. Of Boris, Steven en Emiel achter dit idee staan zie je in deze Premium: Gaat Project Scorpio het grootste platform worden?

Door een nieuwe octo-core processor en videokaart, krijgt de Scorpio 6 teraflops. De Xbox One heeft op dit moment anderhalf teraflops, wat wel aan geeft dat de Scorpio een flinke game console wordt. Heb je op dit moment een Xbox One of wil je er nog een aanschaffen dan heb je geluk, want alle  accessoires en games zijn ook te gebruiken met de Scorpio.

Het Steam platform wordt almaar groter en groter, terwijl de Windows Store een beetje begint te lijken op de V&D. Mensen die multiplayer games hebben gekocht via de Windows Store krijgen hun geld terug, omdat er te weinig mensen online waren om tegen te spelen. Zo gaan er bijvoorbeeld geruchten rond dat Microsoft interesse heeft in Steam. Het is in ieder geval wel duidelijk dat Microsoft iets groots van plan is met de Scorpio, maar waarschijnlijk wordt het afwachten tot de E3. Wat verwachten jullie te zien van Microsoft op de E3? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch