Menu Premium
Loading...

Premium: Hoe gaat het met de ontwikkeling van A.I. in games?

19/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld wordt overgenomen door robots! Dat zeiden mensen vroeger als ze het hadden over robots die even slim zouden worden als mensen. Nu noemen we dat Artificial Intelligence en zien we het als een enorme vooruitgang. De toekomst van Artificial Intelligence kunnen we wellicht ook al vinden in popcultuur, zo zijn er films en series zoals Ex Machina en Westworld, maar hoe staat het ervoor in de game industrie? Je ziet het in deze Premium: Hoe gaat het met de ontwikkeling van A.I. in games?

Voor deze discussie heeft Emiel twee ervaren bazen naar de studio gebracht. De welbekende Jelle en Boris geven uitgebreid hun mening en delen hun ervaringen die ze hebben in games. Zo hebben de heren het over games waar de A.I. te goed zou zijn, maar wanneer zijn ze eigenlijk te goed? Als ze jou van een afstand kunnen zien terwijl jij toch echt ergens achter verstopt zit? Als de A.I. jouw speelstijl kan voorspellen? Over dit soort vragen zullen de heren uitgebreid discussiëren!

Wat de Gamekings van dit onderwerp vinden zie je hier, maar wat vindt jij van de A.I. in de games van tegenwoordig in vergelijking met vroeger en waar denken jullie dat toekomst ligt van games? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch