Menu Premium
Loading...

Hilariteit alom bij PlayStation PlayLink game That’s You!

18/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2017 kwam Sony met een vrij onverwachte zet: de aankondiging van PlayLink. Met deze dienst kunnen PS4-bezitters bij speciale PlayLink games hun telefoon als controller gebruiken. De eerste game die gebruik maakt van de PlayLink-mogelijkheden is “That’s You!”, een game waarbij je vragen moet beantwoorden over je vrienden en creatief aan de slag kan gaan met elkaars foto’s. Reden genoeg voor Jelle, Daan en Koos om de game eens goed onder handen te nemen. Wie tekent de mooiste doodles (of piemels) op andermans foto’s? Wie wordt er voor lul gezet bij de ongemakkelijke vragen? Je ziet het in deze Premium: Hilariteit alom bij PlayStation PlayLink game That’s You!

PIEMOLS

De mannen op de bank zijn niet gek van een geintje. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ze elkaars foto’s in “That’s You!” voorzien van de nodige….lullen. Tja, heel kinderachtig, maar iets anders kan je niet verwachten van deze kids. Er komt gelukkig ook nog een klein beetje mensenkennis aan te pas, want bij elke vraag moet je kiezen wie er het beste bij past. “Wie zal als eerst K.O. gaan op een nieuwjaarsfeestje?” en “Wie zal er als eerst naaktzwemmen?” zijn voorbeelden van wat je zoal kan verwachten. Dit levert geregeld hilarische momenten op, want meestal wil je niet degene zijn waar massaal op wordt gestemd. Verspreid over meerdere rondes, met elk hun eigen thema, bouw je punten op door de beste antwoorden te kiezen en de meest creatieve lullen…uhh doodles te tekenen. Wie van onze drie mannen wordt voorzien van de mooiste creaties?

Ga er maar even goed voor zitten, want er komen aardig wat hilarische momenten voorbij! Heb jij de game al gespeeld? Gaat het er bij jou ook zo aan toe? Check deze Premium: Hilariteit alom bij PlayStation PlayLink game That’s You! en laat in de comments weten wat jij vindt van de creaties van Jelle, Daan en Koos!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch