Menu Premium
Loading...

Premium: Het najaar

25/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is voornamelijk bedoeld om de media en gamers te laten zien wat we de aankomende tijd allemaal aan games kunnen verwachten. De overdosis aan aankondigingen en trailers waren natuurlijk heel vet, maar een groot gedeelte van die games gaat niet dit jaar uitkomen. Daarom gaan we even dit najaar onder de loep nemen. Want welke games kunnen we dan nog wel dit jaar verwachten? Om dat te bespreken zitten Boris, Jelle en JJ klaar in deze Premium: Het najaar.

“2018”

Een maand geleden hadden we het idee dat er dit najaar helemaal niets qua games uit zou komen, maar is dat na deze E3 toch veranderd? Het lijkt er niet op. Er is een trend gaande waarin op de E3 de meeste games voor “early 2018” of simpelweg “2018” aangekondigd werden. In de wandelgangen wordt gesproken over dat┬ániemand in de buurt van de release van Red Dead Redemption 2 wilde komen. Zelfs nu die game uitgesteld is lijkt het er op dat er vrij weinig overblijft. Toch is┬ániets minder waar natuurlijk want ook dit jaar komt er weer een shitload aan games uit.

Niets te vrezen

Jawel medegamers! We hebben niets te vrezen, want er komen dit jaar een aantal toppers onze kant op. Zoals Forza Motorsport 7, Middle-earth: Shadow of War en The Evil Within 2. Zelfs South Park: The Fractured But Whole komt dit jaar eindelijk uit. We maakten er al grapjes over dat dit wel eens de nieuwe Last Guardian kon zijn, maar de release is nu gelukkig in zicht. In september gaat het grootste fanboy alarm af, want dan kunnen we aan de slag met Destiny 2, waar een aantal personen hier op de redactie waarschijnlijk weer honderden uren in gaan stoppen. Welke games er nog meer verwacht worden zie je hier!

Welke games ga jij halen dit jaar? Laat het ons weten in de comments! Tot die tijd kan je je laten inspireren door JJ, Boris en Jelle in Premium: Het najaar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch